Social Icons

ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΕΥΠΑΘΩΝ»!


Εκτεταμένα επεισόδια έγιναν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στο χωριό Άρις, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, μεταξύ των χωρικών και συμμοριών «ευπαθών». Αιτία των επεισοδίων στάθηκε ο ξυλοδαρμός ενός νεαρού κατοίκου του χωριού από ομάδα «ευπαθών», αλλά και ενός μεγαλύτερου άνδρα που έσπευσε για βοήθεια.

Τα περιστατικά βίας εξαγρίωσαν όπως αναμενόταν τους ντόπιους και με ενημέρωση από στόμα σε στόμα συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου κοντά στο δημοτικό σχολείο του χωριού. Η κατάσταση ξέφυγε κάποια στιγμή, αφού μετά από εκατέρωθεν απειλές, κάτοικοι του Αρι επιτέθηκαν και προξένησαν καταστροφές σε τουλάχιστον τρία σπίτια και αυτοκίνητα «ευπαθών».\Λίγο αργότερα κατέφτασαν στο χωριό ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, με εντολή να προστατεύσουν την… «ευπαθή» ομάδα (φυσικά!).
Στο χώρο των γεγονότων έφθασαν επίσης ο συναγωνιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης και αντιπροσωπεία συναγωνιστών της Τ.Ο. Καλαμάτας. Οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τον βουλευτή και την αντιπροσωπεία για την παρουσία τους και είπαν πως η υπομονή τους έφτασε στα όριά της και πως από δω κι εμπρός δεν πρόκειται να ανεχθούν τέτοιες καταστάσεις…