Social Icons

Θέλει ο Τατσόπουλος να κρυφτεί και ο Ηλίας δεν τον αφήνει!

Για ακόμη μια φορά, η «συμπάθεια» μας , Πέτρος Τ(σ)ατσόπουλος, δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό για τον Ηλία Κασιδιάρη σε ένα ιδιαίτερα αγωνιστικό μέσο που χρησιμοποιεί, το Facebook!
Ως γνήσια κουτσομπόλα, η νέα είδηση για το τατουάζ του συναγωνιστή, του φάνηκε «λουκούμι» για να κάνει επίδειξη άθλιου χιούμορ και κομπλεξισμού. Ο κ. Τατσόπουλος, που έχει μπερδέψει την έννοια του αγώνα και της πολιτικής με τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε δύο πολύ έξυπνα (αναλογικά με την νοημοσύνη των ομοϊδεατών του) σχόλια στο Facebook.
Αρχικά, το σχόλιο ήταν το εξής: «Μ@@@κες κομπλεξηκοί. Το γλοσωφάγατε το παιδή. Άκου τατουάζ ζβάστηγκα. Το σημάδη από το εμβώλιο». Ενώ στη συνέχεια, ανήρτησε δεύτερο που έγραφε: «Δεν είναι χιτλερικοί οι άνθρωποι. Αλλεργικοί είναι. Βγάζουν ναζιστικά εξανθήματα». Προφανώς, ο κ.Τ(σ)ατσόπουλος νοστάλγησε τα νιάτα του και θέλησε να θυμίσει στους συντρόφους του, μέσω αυτής της ανορθογραφίας, από τι μορφωτικό επίπεδο ξεκίνησαν οι περισσότεροι. Απ’ ότι μπορώ να διακρίνω, το βρίσκει πολύ διασκεδαστικό να γράφει με αυτό τον τρόπο καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η κίνηση αυτή είναι εντελώς άσχετη, οπότε και χάνει το νόημα της ειρωνείας και της σάτιρας. Όσο για το φρασεολόγιό του πεζοδρομίου, που κάνει χρήση, φανερώνει την ποιότητα του εν λόγω κυρίου αλλά και το επίπεδο κριτικής που ασκεί.
Το δεύτερο σχόλιο, σαφώς και είναι ανώτερο, αφού τουλάχιστον εστιάζει στο γεγονός (μπράβο κε Τατσόπουλε, τα σημάδια βελτίωσης είναι αισθητά!). Αν ήξερε, όχι ιστορία, άλλα έστω τις εικόνες αυτής (όπως τα παιδάκια που δεν ξέρουν ανάγνωση ακόμα) θα γνώριζε ότι το συγκεκριμένο σύμβολο (γαμμάδιον ή τετράγαμμα) δεν είναι ναζιστικό αλλά αρχαιοελληνικό όπως πολλά άλλα που χρησιμοποιήθηκαν από την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία. Είναι, βέβαια, τραγελαφικό το γεγονός ότι όλοι όσοι έσπευσαν να σχολιάσουν το τατουάζ του συναγωνιστή παρέλειψαν να παρατηρήσουν την αρχαιοελληνική περικεφαλαία που υπάρχει στο κέντρο της σβάστικας αλλά και τους μαιάνδρους που αποτελείται. Δεν νομίζω οι γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές να φορούσαν περικεφαλαίες κατά την διάρκεια του Β’ Π.Π.!
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι, όχι μόνο Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά και όλοι οι συναγωνιστές έχουμε μια αλλεργία που μας ταλαιπωρεί αλλά δεν αργεί η ώρα που θα βρούμε την ίαση. Έχουμε αλλεργία στους προδότες, τους πουλημένους και τους ψεύτες. Το κακό αυτό θα ξεριζωθεί και τότε θα είμαστε «υγιέστατοι» για να φέρουμε την Χρυσή Αυγή του ελληνισμού, κ. Τ(σ)ατσόπουλε…