Social Icons

Νεοέλληνες …πάντα γελαστοί …και γελασμένοι !!!



Γράφει η Δήμητρα Γκιούσμα
40 χρόνια ΄΄δημοκρατίας΄΄ στην Ελλάδα.. 40 χρόνια κράτησε η εικονική πραγματικότητα ενός κράτους με ένα λαό που έδειχνε ευτυχισμένος , βυθισμένος βαθιά στην άγνοιά του, την ίδια στιγμή που έχανε σημαντικά κομμάτια γης που τα ονόμαζαν ΄΄βραχάκια΄΄, εξοπλιζόταν με παλιοσίδερα δίνοντας αμύθητα ποσά σε μίζες, σιδέρωνε και μαγείρευε με Siemens συναινώντας άθελά του στη μεγαλύτερη κομπίνα του αιώνα και ψάχνοντας για το εύκολο χρήμα, τη βολεμένη δουλίτσα του 5μερου με τον παχυλό μισθό, τα διακοποδάνεια και τις αλόγιστες αγορές μέσω δανείων χωρίς καν να βλέπει τι υπέγραφε.
Δεν θέλει να δει την πραγματικότητα , θέλει μια εύκολη λύση κ αν γίνεται να την πάρει κ δώρο! Μ΄ αυτή τη λογική ψηφίζει ο Νεοέλληνας, τη λογική του ΄Αρλεκιν .. ΄΄ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ..δυο ρομαντικές λέξεις και έγινε πρωθυπουργός ο Γιωργάκης που πέρασε στη χώρα τη θηλιά του μνημονίου …ΑΝΑΠΤΥΞΗ ..και να ο μονόφθαλμος Αντωνάκης να κυβερνά τους τυφλούς που τον ψήφισαν.. ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ λέει τώρα ο Τσίπρας και ακούμε συχνά τις επικίνδυνες φωνές των παραπλανημένων γύρω μας που λένε ΄΄να δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό΄΄

Αυτοί είναι οι νεοέλληνες ψηφοφόροι , οι ΄΄ευκολάκηδες΄΄, οι βαριεστημένοι,  χειροκροτούντες , που περιμένουν την ευκαιρία να έρθει να κάτσει στη γούβα που οι ίδιοι άνοιξαν στον καναπέ τους. Και ο Τσίπρας τάζει μισθούς , συντάξεις, αφορολόγητο …μόνο πως θα χτίσει το ναο του Σολομώντα σε τρεις μέρες δεν έχει τάξει ακόμα.. και τον ακούνε…και δεν ακούνε την αληθινή φωνή …νομιμοποίηση λαθρομεταναστών ,πολυπολιτισμικότητα, διαπραγμάτευση, επενδύσεις ξένων (δηλαδή αποικία)… δεν σκέφτονται πως γίνεται οι δικηγόροι και υποστηρικτές τρομοκρατών να φέρουν ειρήνη και ευημερία?? Πως γίνεται εκείνοι που δεν έχουν θρησκεία να έχουν Πίστη?? Πως γίνεται αυτοί που δεν θέλουν την Ελληνική σημαία να θέλουν την Ελλάδα?? Πως αυτοί που δεν θέλουν στρατό θα φυλάξουν σύνορα?? Δυστυχώς κοιτάνε το τυρί και όχι τη φάκα.. δεν βλέπουν πως η ζημιά που θα επέλθει από την επιλογή αυτή θα είναι ανεπανόρθωτη όχι μόνο οικονομικά αλλά θα καταστραφεί και κάθε έννοια Έθνους κάθε έννοια Ιστορίας , Ήθους και Εθνικής Αξιοπρέπειας. Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε ένα ξέφραγο χωράφι που εν τέλει θα αφήσουν έρμαιο στα χέρια των ξένων και πολύ δύσκολα ίσως και ποτέ ξανά δεν θα μπορέσει να γίνει άρτιο Κράτος πόσο μάλλον Κράτος με Εθνική ταυτότητα….Όσοι λοιπόν ψηφίσουν ναι στο παραμύθι του Σύριζα ……πολύ σύντομα θα δουν και τον κακό το λύκο !!!!!!!!