Social Icons

Ομιλία στην Τ.Ο. Αχαρνών για τις σχέσεις Αριστερά και Τρομοκρατίας


Όταν Σαββάτο βράδυ οι πολίτες προτιμούν  τα γραφεία της Χρυσής Αυγής για την βραδινή τους έξοδο τότε φαίνεται ότι κάτι αλλάζει σ΄αυτόν τον τόπο. Κατάμεστη ήταν η Τ.Ο. Αχαρνών - Θρακομακεδόνων το Σάββατο  11-10-2014 σε μια ομιλία - ενημέρωση από τον Συναγωνιστή Γρηγόρη Χιώτη. 
Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι: Δεν είναι όλοι οι Αριστεροί Τρομοκράτες...Άλλα όλοι οι Τρομοκράτες είναι Αριστεροί!!!

Ο συναγωνιστής με το μεστό του λόγο και την αγωνιστικότητα που τον διακατέχει και μέσα  από μία εμπεριστατωμένη έρευνα απέδειξε τις σχέσεις Αριστεράς και Τρομοκρατίας. Τόνισε πώς η Τρομοκρατία στην Ελλάδα με τα παρακλάδια της πορεύεται στο χρόνο και απέδειξε με στοιχεία ποιος είναι ο συσχετισμός Αριστεράς και Τρομοκρατίας. 

Επίσης ο συναγωνιστής τόνισε ότι δεν είναι τυχαίο ότι όταν συλλαμβάνεται κάποιος τρομοκράτης σχηματίζονται ομάδες αριστερών βουλευτών, δικηγόρων, δημοσιογράφων, γίνονται επιτροπές αλληλεγγύης πάντα βέβαια από αριστερές οργανώσεις υπέρ των τρομοκρατών. Τόνισε ότι επί τέσσερις δεκαετίες η πατρίδα μας κυβερνάται, άγεται και φέρεται γύρω από ένα καθεστώς τρομοκρατίας σε όλα τα επίπεδα. Φυσικά σε όλα αυτά πρωτοστατεί η Αριστερά έχοντας απέναντί της μία παθητική ανίκανη Δεξιά. Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι αν κάποιος σήμερα δικαιούται να μιλά για Αριστερά και Τρομοκρατία είναι μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι αντέχουν και δεν τους λυγίζουν ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακές, ούτε οι συκοφαντίες. Όλοι εμείς που σκοπό μας έχουμε με κάθε τίμημα να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας από ντόπιους τρομοκράτες της Αριστεράς και της Δεξιάς.