Social Icons

ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΜΕ.ΚΙ. Δ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ;;;


Σε μια δήλωση- κόλαφο προέβη ο υπεύθυνος της ΕΛΜΕΚΙ σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων τοπικού καναλιού, παραδεχόμενος ουσιαστικά το “κοινό μυστικό”, ότι η αριστερή προπαγάνδα πραγματοποιείται σωρηδόν στα σχολεία με τις ευλογίες καθηγητών και λοιπών ιθυνόντων.
Το θέμα ανέδειξε με επερώτησή της η συναγωνίστρια Ζαρούλια και οι “συνδικαλιστές” ενοχλήθηκαν διότι όπως είπαν, το υπουργείο δεν πρέπει να απαντήσει στην επερώτηση.Για μια στιγμή: είναι δυνατόν κύριοι να ακυρώνετε κατά το δοκούν τις διαδικασίες ελέγχου, επειδή δεν σας βολεύει; 
Αντί άλλου σχολίου, παρακολουθήστε τις δηλώσεις- παραδοχή για το νέο παιδομάζωμα της αριστεράς, το οποίο έχει ενδυθεί τον μανδύα της “εκπαίδευσης”.
Σημείωση ethnikismos.net: Ο εγκάθετος πρόεδρος, συνεπής στον λόγο και την ιδεολογία των μπολσεβικοειδών – όπου παλαιότερα ότι διαφωνούσε πήγαινε στα γκούλαγκ – σήμερα (αφού δεν μπορούν κάτι παραπάνω) το διαβάλλουν, στο 3,39 του βίντεο λέει χαρακτηριστικά: 
…η Χρυσή Αυγή, υποβαθμίζει, συγκαλύπτει, τις ευθύνες που έχει σαν δολοφονική οργάνωση με πρακτική που απορρέει από την ιδεολογία της…”.
Μόνο που αυτά είναι εντελώς εκτός της πραγματικότητας, εκτός από μηνύσιμα! Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο θεσμικό κόμμα, εκπροσωπείται στην Βουλή, στην Ευρωβουλή, στους δήμους και στις Περιφέρειες όλης της χώρας, τρίτο κόμμα στην εκτίμηση του λαού, με εντελώς νόμιμη δράση.
Και αν αυτή τη στιγμή βρίσκονται προφυλακισμένοι, εδώ και έναν χρόνο, τόσο ο Αρχηγός, όσο και η μισή κοινοβουλευτική ομάδα, αυτό δείχνει ακριβώς πόσο σεβόμαστε τον νόμο και το Σύνταγμα.
Ακόμη και όταν οι εκπρόσωποί του παρανομούν. 
Καταλάβατε κ. Γεωργόπουλε;
Γιατί δεν κάνετε ενός λεπτού σιγή και για όλα τα θύματα της αριστερής τρομοκρατίας;… Υπάρχουν πολλά…
Στα σχολεία μας στέλνουμε τα παιδιά μας να τα μάθετε γράμματα και όχι να τους κάνετε πλύση εγκεφάλου!