Social Icons

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ


Οι τοπικές οργανώσεις Φυλής και Αχαρνών τίμησαν την επέτειο του ΟΧΙ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Ο. Φυλής στα Άνω Λιόσια.
Ο συναγωνιστής Θοδωρής Τσέλας, σε μια εμπεριστατωμένη από κάθε άποψη ομιλία, και προς αποκατάσταση της πραγματικής Ιστορίας αυτού του τόπου , που τόσο έχει κακοποιηθεί και διαστρεβλωθεί από τους μαρξιστές και τους συνοδοιπόρους τους (τους σαμαρόφρονες ψοφοδεξιούς της πεντάρας)...αναφέρθηκε στους μύθους και τις αλήθειες για την 28η Οκτωβρίου και το Έπος που έγραψαν ο Ι. Μεταξάς και όλοι οι Έλληνες με πρώτους τους 7.984 νεκρούς που έγραψαν το Έπος, τονίζοντας αρχικά ότι δεν υπάρχει πιο μεγάλη ιστορική ειρωνεία στους αιώνες, από το να πανηγυρίζεις το "ΟΧΙ" στους κατακτητές ενώ οι απόγονοι των κατακτητών σε έχουν υπό κατοχή.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι χωρίς το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και τον Εθνικό Κυβερνήτη Ι. Μεταξά, δεν θα υφίστατο 28η Οκτωβρίου και το Έπος του ’40 δεν θα γραφόταν ποτέ!

Μπορεί να μας λένε πως η Ελλάς ήταν απροετοίμαστη για πόλεμο, παραβλέπουν όμως να πουν πως η Ελλάδα, είναι η μοναδική χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει 4 αντιπάλους ταυτόχρονα! Την Αλβανία, την Βουλγαρία, την Ιταλία και την Γερμανία. Κι όμως άντεξε, και όμως ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ 294 ολόκληρες ημέρες απέναντι σε όλους! 
Ο Μεταξάς, ως γνήσιος ηγέτης, διορατικός άνθρωπος και βαθύς γνώστης των νέων πολεμικών τακτικών, είδε την βουλγαρική απειλή και ξεκίνησε την κατασκευή μεγάλων οχυρωματικών έργων, της περίφημης «Γραμμής Μεταξά», που κάλυπτε όλη την μεθόριο με την Βουλγαρία. Ο κατά τους ΚΚΕδες «λαομίσητος» Μεταξάς, κατάφερε επιτεύγματα για τη Χώρα, πολλά από τα οποία απολαμβάνουμε ακόμη και σήμερα. Εάν δεν ερχόταν ο πόλεμος και συνεχίζαμε με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, η Ελλάδα θα ήταν από την δεκαετία του ’40 μια πάμπλουτη πετρελαιοπαραγωγός χώρα και δεν θα φθάναμε ποτέ στα σημερινά χάλια! 

Όλοι εμείς σήμερα, πρέπει να κρατήσουμε το μήνυμα του «ΟΧΙ», απαλλαγμένο από την μαρξιστική προπαγανδιστική χιονοστιβάδα και τους μύθους των εμμίσθων προπαγανδιστών- παραχαρακτών της ενδόξου Ιστορίας μας.

Ένα «ΟΧΙ» που είναι ιδιαιτέρως επίκαιρο σήμερα, που οι προδότες ξεπουλάνε την Πατρίδα και την Τιμή μας.

Ένα «ΟΧΙ» που χρειάζεται τώρα να ξαναπούμε.

Οι βουλευτές της τιμημένης Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού, οι άξιοι συνεχιστές του Εθνικού Κυβερνήτου Ι. Μεταξά και της 4ης Αυγούστου, που οδήγησε στο Έπος της 28ης Οκτωβρίου είναι σήμερα εδώ! Γεμίζουν τον χώρο και ας είναι οι μισοί παράνομα στην φυλακή και οι άλλοι μισοί σε άλλες παράνομες καταδίκες