Social Icons

Σάστε την Συνωμοσία Σιωπής των "Νταβατζήδων"


Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες, επί έναν ολόκληρο χρόνο οι επίορκοι παρακρατικοί χαφιέδες του καθεστώτος δίνουν κατ’ επιλογήν υλικό από την ανάκριση στα κανάλια των “νταβατζήδων” και στις ρυπαρές φυλλάδες και μας συκοφαντούν συστηματικά. Πράγμα που είναι παράνομο αλλά η δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη αδιαφορεί! Μέσα στις χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας υπάρχει η απάντησή μας στην λάσπη τους, αλλά ποτέ δεν δημοσίευσαν ούτε λέξη.
Επίσης, αποφεύγουν συστηματικά τα υπόδουλα στο βρώμικο χρήμα κανάλια και οι φυλλάδες να αναφέρονται στην Χρυσή Αυγή. Θέλουν να μας εξοντώσουν με την λάσπη και την συνωμοσία σιωπής. 
Στο χέρι το δικό σας είναι σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε γειτονιά και πλατεία, σε κάθε σπίτι, χέρι με χέρι, στόμα με στόμα, να φτάνει η φωνή της Χρυσής Αυγής. 
Ο καθένας από σας έχει καθήκον, έχει χρέος να αντισταθεί με κάθε τρόπο στο βρώμικο πόλεμο ενάντια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Διαδώστε με φανατισμό τις εφημερίδες μας, την Χρυσή Αυγή και το Εμπρός, καθώς επίσης και δύο άλλες εφημερίδες που παρουσιάζουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής: Τον Στόχο και την Ακρόπολη. 
Να τηλεφωνείτε συνεχώς σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε εφημερίδες και να απαιτείτε να μην πνίγουν την φωνή της Χρυσής Αυγής. 
Διαδίδετε τα φυλλάδια και τις αφίσες του Κινήματός μας. Κάντε αναπαραγωγή σε αυτά μέσα από το διαδίκτυο. Χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο για να ακουστεί δυνατή παντού σε όλη τη χώρα η φωνή της Χρυσής Αυγής.
Δώστε τη μάχη για να μη περάσει αυτό που θέλουν οι βρωμιάρηδες της διαπλοκής και τα τσιράκια τους που παριστάνουν τους δημοσιογράφους. Δώστε τη μάχη μαζί μας για να φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε σπίτι, σε κάθε δρόμο και πλατεία η φωνή της Εθνικής Αντίστασης, η φωνή της Χρυσής Αυγής.