Social Icons

Ομιλία στην Τ.Ο. Φυλής για την οικονομική κατάσταση της χώρας και πως φτάσαμε στο σήμερα


Ομιλία για την οικονομική κατάσταση της χώρας και πως φτάσαμε στο σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Φυλής - Καματερού από τον συναγωνιστή Θοδωρή Τσέλα.
Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του ως εξής: 
Κανονικά, σήμερα εμείς, δεν θα έπρεπε να κάνουμε τέτοια ομιλία... 
Δεν θα έπρεπε να μιλάμε για "χρέη" έστω και αν είναι ή όχι "βιώσιμα", για "πρωτογενή πλεονάσματα" κλπ. 
Όσο ξένα και ντόπια κοράκια όμως, μας επιβάλλουν φτώχεια μιλώντας για "ΕΝΦΙΑ", για "μνημόνια", για "CDS" για "spread's"και έναν σωρό άλλους τεχνικούς οικονομικούς όρους, προσδιορίζοντας με αυτό τον τρόπο την επιβεβλημένη μετανάστευση μας σε ξένες χώρες για μια καλύτερη ζωή, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να γνωρίζουμε και πρέπει να μιλάμε και γιαυτά!
Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα, με χρυσό, πετρέλαιο, ορυκτό πλούτο, φυσικό πλούτο, αλλά δυστυχώς, είναι και θύμα εκμετάλλευσης μιας κάστας απατεώνων που έχουν σκοπό να την διαμελίσουν, ενώ τους κατοίκους, αν γινόταν, θα τους είχαν ξεφορτωθεί από καιρού. 
Αυτή την εξόντωση του πληθυσμού όμως την κάνουν λίγο λίγο... 
Σήμερα τρεις πεζοναύτες, ελπίδα και σημαία του έθνους και της πατρίδας μας, έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια άσκησης στο Πεδίο Ασκήσεων Γλαφυρών Μαγνησίας, εξαιτίας των μνημονίων, εξαιτίας της εγκατάλειψης του ελληνικού στρατού στην τύχη του Θεού, εξαιτίας της ελλειπούς συντήρησης των όπλων.
Πεθαίνει η Ελλάδα μας, πεθαίνουν οι Ελληνες, νέα παιδιά στην αβεβαιότητα δεν γεννιούνται, ενώ καθημερινά, από τα διάτρητα σύνορά μας, εισβάλλουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι βάσει συνθηκών (ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1,2 κλπ) που έχουν υπογράψει ανθέλληνες, και να ήθελαν, δεν θα μπορούσαν να φύγουν από δώ γιατί ξανά εδώ θα τους έφερναν!
Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε, να λεηλατούν, να βιάζουν. Πάντα με την χορηγία της ανθελληνικής αριστεράς - που μέσω αυτών - κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ κρατικών επιχορηγήσων, στις διάφορες ΜΚΟ που διατηρούν.

Χρέη, ανεργία, φτώχεια, αβεβαιότητα, ασυδοσία, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μίγμα που ψάχνει αφορμή για να εκραγεί!
Τίποτε δεν θα ήταν ίδιο όμως, αν ο λαός μας από το 2009, αν όχι πολύ πολύ νωρίτερα, τους είχε πετάξει στην θάλασσα (και όχι στους κάδους σκουπιδιών, όπως κάνουν οι Ουκρανοί). Και σήμερα όλοι μαζί Θα ζούσαμε με τις ελπίδες μας. 

Φτωχοί ίσως, με λίγα ή πολλά, αλλά αξιοπρεπείς! 
Αν πραγματικά ο λαός μας, που έχει τεράστιες ευθύνες για όλα αυτά που συμβαίνουν, θέλει την ευημερία του, θα πρέπει να παλέψει και γιαυτήν. 

Θαυματοποιοί δεν υπάρχουν! 

Εκλογές και ελεύθερη βούληση, υπάρχει, επιλογή ψηφοδελτίου υπάρχει! 

Αγωνιστές σαν όλους εσάς εδώ μέσα υπάρχουν, που λατρεύετε αυτόν τον τόπο, λατρεύετε το χώμα που φυλάει κρυμμένους τους προγόνους σας, τον τόπο που είχατε την τιμή να γεννηθείτε και να μεγαλώσετε με αξίες και ιδανικά, τον τόπο που ονειρευόσαστε πως θα δημιουργούσατε τις οικογένειες σας και θα τις βλέπατε να μεγαλουργούν, τον τόπο που θα φιλοξενούσε τις ελπίδες και το μέλλον σας, και θα σας δικαίωνε και θα είσαστε υπερήφανοι γιαυτόν, όταν κάποτε θα κλείσετε τα μάτια σας, με το αίσθημα πως έχετε κάνει το καθήκον σας να σας κατακλύζει.
Αντ' αυτού, εδώ, στα άγια αυτά μέρη, ακούμε για συναντήσεις επιτρόπων και επιτροπών, για επιτήρηση της Τρόϊκας, για ΔΝΤ, για πλεονάσματα, για μνημόνια! 
Ενώ, ένας Σαμαράς σε πλήρη παράκρουση, όπου βρεθεί και όπου σταθεί μας λέει για το success story του και πόσο καλά έχει "μαγειρέψει" μαζί με τον βουλιμικό για εξουσία Βενιζέλο, τα πράγματα και τις καταστάσεις, ώστε να πάνε όλα προς το χειρότερο για εμάς τους Έλληνες, εμφανιζόμενοι αυτοί ως σωτήρες!

1. Φυσικό αέριο και υδρογονάνθρακες; τώρα λένε πως υπάρχουν! (Παλαιότερα τα αγνοούσαν ή διέψευδαν όσους υποστήριζαν την ύπαρξή τους.) Σήμερα είναι έτοιμοι να τα ξεπουλήσουν "προς εξυπηρέτηση του χρέους"! 

2. Αρχαιολογικά ευρήματα - πυροτεχνήματα προς ανάταση των ποσοστών της ΝΔ υπάρχουν. Αμφίπολη, Κύθηρα, Αρχαία Μεσσήνη, Θεσσαλονίκη! Κάποια στιγμή, λόγω κεκτημένης ταχυτητας, μην απορήσετε αν το ΤΑΙΠΕΔ βγάλει προς πώληση και την Ακρόπολη, όπως έκανε στην Ρόδο, σε στρατόπεδο μείζονος σημασίας για την Εθνική ασφάλεια... 

3. Ληστοτρομοκράτες Βορείων Προαστίων υπάρχουν! Τρομοκράτες τύπου - είμαι τρομοκράτης ρωτείστε και την μαμά μου, σαν τον θολοτρομοκράτη της Νάσιουτζικ - ή του νέου φρούτου, του Σταμπούλου, με μάνα Αρχιτέκτονα και πατέρα πολιτικό μηχανικό που παράγουν "επαναστατικότητα" ως ...αντίδοτο στη μικρομεγαλοαστική ανία τους.

4. Μισθοί – συντάξεις ΔΕΝ υπάρχουν, και όπου υπάρχουν πρέπει να μειωθούν... ! 

Αυξήσεις στο ρεύμα, άρα και στα αγαθά.

5. Μνημόνια υπάρχουν! Και έρχονται και άλλα! Και ας το διαψεύδουν τόσο ώστε να ανησυχούμε! "ΔΕΝ θα υπάρχουν μνημόνια και τρόικα μέχρι το τέλος του ’14" θα λέει ο Σαμαράς, εσείς να λέτε "ο Θεός να βάλει το χέρι του". 

Το γιατί θα σας εξηγήσουμε παρακάτω!

Γιατί ενώ δεν μας λέει πότε θα γίνουν εκλογές, διατείνεται πως κατέθεσε τον πρώτο ισοσκελισμένο (ίσα έσοδα - ίσα έξοδα) προϋπολογισμό μετά την μεταπολίτευση. 
Σε κανένα όμως από τα παραρτήματα του προσχεδίου του προϋπολογισμού που έφερε στην Βουλή ο Σαμαράς, δεν εξηγείται πως φτάσαμε μετά από όλα τα κουρέματα και τα υπόλοιπα αήθη αίσχη που συνομολογήθηκαν και που εν τέλει μας κατέστρεψαν, να χρωστάμε περισσότερα απ’ όσα χρωστούσαμε πριν μπούμε στο πρόγραμμα "διάσωσης"!
Δυστυχώς όμως, ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση του Τσίπρα - Σύριζα ενδιαφέρεται για τη σύσταση ανεξάρτητης αρχής για τη διαλεύκανση αυτού του στίγματος που λέγεται «Δημόσιο Χρέος», παρά τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής εντός Βουλής! 
Η αιτία προφανής! Θέλει την κατάσταση μπάχαλο, για να κάνει και αυτός τα ίδια, υπογράφοντας και εφαρμόζοντας τα νέα μνημόνια που έχει ήδη συμφωνήσει. Είτε μόνος τους, είτε με την υπόλοιπη παρέα των αθλίων. 
Άθλιες τακτικές που εφαρμόζουν οι άθλιοι κυβερνήτες και οι πρόγονοί τους, που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους δημιούργησαν το σημερινό χάος του χρέους! 

Κι έτσι πορευόμαστε...
Μέσα στο προσχέδιο, επίσης, περιλαμβάνονται νέοι φόροι ύψους 2,5 δισ. ευρώ.
Μιλάμε για νέα φοροκαταιγίδα που θα πλήξει τον Ελληνικό Λαό, αφότου η κυβέρνηση λάβει νομιμοποίηση, δηλαδή αμέσως μετά τις εκλογές. 
Επίσης, υπάρχουν άλλα δύο δισεκατομμύρια που «λείπουν» από τις πρωτογενείς δαπάνες για κοινωνική ασφάλιση και περίθαλψη, γεγονός που σημαίνει ότι αναμένεται νέα επιδρομή της κυβέρνησης στο σύστημα υγείας.
Όμως 2,500,000 Έλληνες που ζουν σε καθεστώς φτώχειας και περίπου 3,500,000 Έλληνες που αγγίζουν το όριο της φτώχειας - σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ, τα δικά τους αισιόδοξα στοιχεία - ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! 
Ένα εκατομμύριο πολίτες δεν έχουν πληρώσει την πρώτη δόση του φόρου! Λέτε να θέλουν να χάσουν την περιουσία τους; Ή είναι απατεώνες, όπως αφήνουν να εννοηθεί από οθόνης;
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015 ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΜΑΣ! Γιατί το 2009, προ μνημονίου, χρωστούσαμε λιγότερα από ότι τώρα. 
Σύμφωνα με το - ο Θεός να το κάνει- προσχέδιο, το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης προβλέπεται ότι θα διαμορφωθεί στο 168% του ΑΕΠ, δηλαδή στα 316 δισεκατομμύρια ευρώ. 
Πόσα χρωστούσαμε το 2009; Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ!
Δηλαδή χρωστάμε τα ίδια με το 2009, ενώ σε μια 10ετία έχουμε πληρώσει 500 δις ευρώ ΜΟΝΟ σε τόκους! Και χρωστάμε ακόμη;
Ενώ έχει περάσει από την χώρα το PSI, το κούρεμα κατά 100 δις ευρώ, η διάλυση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων κατά 40+%, η φτωχοποίηση όλων των Ελλήνων που πλήρωσαμε και εξακολουθούμε και θα εξακολουθήσουμε και με μια πιθανή κυβέρνηση Σύριζα να πληρώνουμε με το αίμα μας και τα ανεκπλήρωτα όνειρα μας, με την κατάθλιψή μας ένα τίμημα άδικο, ακόμη χρωστάμε; Πως γίνεται;
7.000 + Έλληνες στον βωμό του μνημονίου, θύματα μιας πολιτικής ανέξοδης που εφάρμοσε μια παρέα σαλτιμπάγκων με κουστούμια, και το κέρδος της πατρίδας μας είναι να είμαστε ακριβώς εκεί που ξεκινήσαμε το 2009, ενώ το βιοτικό μας επίπεδο, μαζί με τους μισθούς και τις συντάξεις μας, γύρισαν 30-40 χρόνια πίσω. 
Χάνουμε το βιός μας και αυτοί το ονομάζουν "πρωτογενές πλεόνασμα".
Και όμως, το 2009 μπορούσαμε να τα αποφύγουμε όλα αυτά! 
Από τα 320 δις περίπου τα 200 δις ευρώ (60%) ήταν σε κρατικά ομόλογα με την μορφή άϋλων τίτλων. 
Δηλαδή, δανεικά με χαρτιά. Ούτε υποθήκες υπήρχαν, ούτε εξασφαλίσεις γιαυτά, ούτε τίποτα! Τι έκανε τότε ο εθνοπροδότης Γ.Α.Π; Πήρε τους δανειστές μας, τους πήγε στις τράπεζες των χωρών της Ευρώπης και τους πλήρωσε το χρέος μαζί με τους τόκους (!!!) και έβαλε υποθήκη την κρατική ακίνητη περιουσία.
Γιατί η ρημάδα η ιστορία επαναλαμβάνεται! Και λαός που δεν την γνωρίζει είναι καταδικασμένος! Και εμείς στην Χρυσή Αυγή θέλουμε συναγωνιστές ενημερωμένους, με άποψη! 
Γιαυτό και αποφασίσαμε να κάνουμε μια τέτοιου είδους ομιλία. Για την οικονομία, τα μνημόνια, το χρέος και πως δημιουργήθηκε!
Για να ξέρετε και να απαντάτε σε όλους τους παραπλανημένους, τους κοιμισμένους, τους αδιάφορους. Για τον έναν που θα αφυπνιστεί γίνεται αυτή η προσπάθεια! Τον έναν που θα δραστηριοποιηθεί κοντά μας συνειδητά και υπεύθυνα και που θα μας αναγνωρίσει πως παλεύουμε για το δίκαιο και το ηθικό της Πατρίδας! Γιατί πολλά έχουν ακουστεί από τα βοθρατζίδικα Κάντζας, Παιανίας, και Αμαρουσίου! Η αλήθεια είναι μια! Η ιδεολογία μας είναι η Ελλάδα και μόνο αυτή!
Eνώ κατέληξε ως εξής: οι μόνοι που μιλούσαν από την ίδρυση του Κινήματος, μέσα από φυλλάδια, εφημερίδες και συγκεντρώσεις, ήταν οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής!
Και από το 2013 που το Κίνημα διογκώθηκε και εκπροσωπήθηκε στην Βουλή, απειλώντας το κατεστημένο, ντόπιο και ξένο, διώχθηκε, συκοφαντήθηκε, φυλακίστηκε, ενώ στελέχη της δολοφονήθηκαν άγρια από το αριστερό παρακράτος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια μήπως και σωπάσουμε... 

Θα το κάνουμε; ΟΧΙ! 

Θα δεχθούμε "συνεκμετάλλευση" στο Αιγαίο, δηλαδή να μοιράσουμε το Αιγαίο με τους Τούρκους; ΟΧΙ! 

Θα δεχθούμε την διχοτόμηση της Κύπρου; ΟΧΙ

Θα σταματήσουμε να μιλάμε για τις αλύτρωτες πατρίδες της Β. Ηπείρου ή της Ιωνίας; ΟΧΙ!

Μήπως θα σταματήσουμε να λέμε ΌΧΙ στους γυφτοσκοπιανούς για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας; ΌΧΙ! 

Θα δεχθούμε οποιαδήποτε κίνηση στην Θράκη; ΟΧΙ!

Αν συναγωνιστές και συναγωνίστριες κι εμείς εγκαταλείψουμε, οι οικονομικοί εκβιασμοί σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων, θα έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά χωρίς να τολμάμε να βγάλουμε άχνα...
Γιατί φοβούνται την άχνα μας και πιο πολύ την σιωπή μας! 

Αλλά στην κραυγή μας απλά διαλύονται!

Ζήτω το Έθνος!

Ζήτω ο Αρχηγός!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!