Social Icons

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ…


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
“Και σήμερα και αύριο και και τώρα και εχθες, είμαστε όλοι εφοπλιστές” … Αυτό το… αιρετικό σύνθημα… “αλληλεγγύης” με πνίγει στον λαιμό και ανεβαίνει αυθόρμητα στα χείλη μου.. 
Δεν είμαστε υπέρ των τρομοκρατικών ενεργειών, κατά οποιουδήποτε! Έχουμε υποστεί την τρομοκρατία στο πετσί μας και ξέρουμε, άσε που ως κίνημα σταθερότητας και ευθύνης δεν μας εκφράζουν τέτοιες καταστάσεις, αλλιώς δεν θα είχαμε τον Αρχηγό, τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στην φυλακή εδώ και έναν χρόνο, αλλά μια ερώτηση θα θέλαμε να την κάνουμε.
Αν είχαν βρει μέσα στα χαρτιά του συγκεκριμένου αναρχοκομμουνιστή τρομοκράτη, σχεδιαγράμματα διαφυγής από την Μεσογείων, αν έβρισκαν φωτογραφίες κάποιου κτιρίου μας, αν έβρισκαν στοιχεία για τοποθέτηση βόμβας σε κάποιο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, (φτου-φτου-φτου και ξημερώνει Σάββατο) θα έδειχναν την ίδια πρεμούρα; Ή θα προμηθεύονταν ποπ-κορν και θα περίμεναν;
Το ένα τέταρτο του χρόνου που έχει δαπανηθεί εδώ και τρεις μέρες, αν τον διέθεταν για να εξιχνιάσουν τις δολοφονίες των δυο παλλικαριών της Χρυσής Αυγής, που πριν από έναν χρόνο δολοφονήθηκαν άνανδρα από χέρι αριστερού τρομοκράτη, σήμερα θα είχαν βρει τους δολοφόνους και τα το αίμα τους στην άσφαλτο θα έβρισκε δικαίωση, αλλά οι εντολές είναι άλλες… 

Υ.Γ. Πάντως ηθικός αυτουργός αυτής της κατάστασης είναι η Κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων που στοχοποιεί τους εφοπλιστές με τη γνωστή πια (ν)τροπολογία, που λέει πως θα πληρώνουν έκτακτη εισφορά, ΜΟΝΟ αν το θέλουν, οικειθελώς..