Social Icons

Εντάξει έβρεξε λίγο παραπάνω...


Γράφει η Δήμητρα Γκιούσμα
Αν έχεις την ατυχία να ζεις στην Δυτική Αττική, τότε σίγουρα έχεις πολλές ελπίδες να γίνεις αμφίβιο. Αρκούν μόλις 15λεπτά βροχής για να καταλάβεις πως η περιοχή γύρω από το σπίτι σου γίνεται αμέσως μια καλή αφορμή για ντοκυμαντέρ Φυσικής Ιστορίας. Μαθαίνεις ταυτόχρονα πόσο γρήγορα σηκώνεται η στάθμη του νερού μέσα στο σπίτι σου κ φτάνει σε ύψος ακόμα και το ψυγείο σου, με πόση επιτυχία το αμάξι σου μετατρέπεται σε Καταμαράν ακόμα πιο γρήγορο και από το γνήσιο και ξεκινά το ταξίδι του σε άγνωστη κατεύθυνση και πως υπάρχουν ποτάμια και μάλιστα πολύ ορμητικά που δεν καταλήγουν ποτέ σε θάλασσα .
Το ξέρουμε όλοι πως δεν το βρήκατε καθόλου αστείο όλο αυτό! Το βρίσκουν όμως οι κατά καιρούς δημοτικοί παράγοντες, που σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο κανονίζουν άριστα, εμβάσματα εκατομμυρίων ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα που δεν γίνονται ποτέ, για επισκευές δρόμων που τελικά δεν έχουν πάρει ούτε χούφτα τσιμέντο από το 1969 και καταμετρούν εκατοντάδες παράνομες οικοδομικές άδειες για κτίσματα πάνω σε μπαζωμένα ρέματα. Κι όταν βρέχει, γιατί πώς να το κάνουμε κάποιες φορές πρέπει και να βρέχει, άσχετα αν δεν τους βολεύει …και όταν εκατοντάδες περιουσίες ήδη κατεστραμμένων από την οικονομική κρίση καταστηματαρχών, όταν σπίτια μεροκαματιάρηδων πολιτών και αυτοκίνητα που για πολλούς αποτελούν την μόνη τους περιουσία καταστρέφονται …και όταν ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν τότε εμφανίζονται με χαμόγελο αναισθησίας και θρασύτητας στα κανάλια και τα βάζουν με το Θεο!!!!!!! Η Φύση φταίει που έβρεξε πολύ, όχι το βουλωμένο φρεάτιο που τελευταία φορά το είχε καθαρίσει υπάλληλος του Καποδίστρια!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ! Αρκετά πια με την κρατική ασυδοσία!!!! Αρκετά πια με την τοπική αναισθησία!!!!! Κανέναν πια δεν μπορείτε να κοροιδέψετε , κανένας πια δεν θα μείνει ανεξέλεγκτος στις δημοτικές έδρες …Και ξέρετε γιατι ? Γιατί πλέον μετά τις Δημοτικές και Περιφερειακες Εκλογές, στους πιο ευπαθείς δήμους και περιφέρειες της χώρας αποκτήσατε έναν ισχυρό αντίπαλο. Τους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους της Ελληνικής Αυγής  που δεν θα σας επιτρέψουν να καταχραστείτε ούτε οικονομικά , ούτε ηθικά , ούτε τεχνικά κανένα περιφερειακό διαμέρισμα. http://ipanagiotaros.blogspot.gr/2014/10/blog-post_25.html
Από δω και στο εξής η Διαφάνεια, η Ασφάλεια και η Προστασία των δημοτών θα υπερασπίζονται σθεναρά από ανθρώπους που θα αποκαλύπτουν και θα εμποδίζουν κάθε σας παράπτωμα και θα διεκδικούν κάθε παροχή για χάρη των συνανθρώπων τους . Θα σας διδάξουν πως όταν πετάς μια πέτρα μετά δεν τα φορτώνεις στην πέτρα και πως για να νιώθει ένας δημότης ασφαλής και αξιοπρεπώς κατοίκων στην περιοχή του, χρειάζονται ΠΟΛΥ περισσότερα από ένα παγκάκι που ως τώρα οι φαφλατάδες του συστήματος έβαζαν προεκλογικα!!!!!!!!!!!!!