Social Icons

ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ


Ελλάδα! Η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και τη δημοκρατία, μια χώρα που είναι στην πραγματικότητα η γη της Επαγγελίας, η πιο σημαντική κουκκίδα στο χάρτη της Μεσογείου, φαίνεται πως έχει την πιο βαριά κατάρα...σε όλη της την Ιστορία στη γη της φύτρωναν προδότες,φανατικοί πολέμιοι της δόξας της και κάτω από αυτούς ένα μεγάλο κομμάτι του λαού που του αρέσει να ακούει όμορφες υποσχέσεις από τους λαοπλάνους ...
δυστυχώς πάντα πρόθυμο να βρει την εύκολη λύση ...πάντα ευθυνόφοβο απέναντι στα λάθη του..πάντα οκνό ώστε να καταλάβει πως τα πραγματικά αγαθά κατακτώνται με κόπο κ όχι με πονηρία...ένα κομμάτι λαού που προτιμά να προσκυνήσει παρά να αγωνισθεί ελπίζοντας πως κάποιος άλλος θα το κάνει για αυτούς ....αυτό το κομμάτι του λαού επί χιλιετίες έφερε μαύρες σελίδες στην Ιστορία της Πατρίδας με τις επιλογές του ...έδωσε εξουσία σε ηγέτες που καρπώθηκαν τον πλούτο της Χώρας και εκμεταλλεύθηκαν κάθε ευκαιρία να παραδώσουν γη και ύδωρ σε Ανθέλληνες με σκοπό το ξεζούμισμα ενός θησαυρού σε γη και θάλασσα ...αυτοί υπέγραψαν με την ψήφο τους την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο ...αυτοί συνέχισαν το λάθος δίνοντας στον Σαμαρά την εξουσία να κυβερνήσει ...και έτσι ο άνθρωπος που κάποτε δάγκωσε το χέρι που τον τάιζε ρίχνοντας με διπλωματικές κινήσεις την κυβέρνηση που τότε τον είχε χρίσει Υπουργό, αποδεικνύοντας πως δεν ήταν ικανός από τότε να είναι υπό Έργο όπως απαιτούσε το χρίσμα του ...εκείνοι τον έκαναν αφεντικό στις ζωές στις τσέπες και στα σπίτια τους..
Σαμαράς ! ο άνθρωπος που επί των ημερών του υπεγράφησαν συνθήκες που παρέδωσαν μεγάλα κομμάτια Εθνικής Κυριαρχίας ποτισμένα με αίμα περήφανων Ηρώων, εκείνος που πούλησε τον Εθνικό μας Ύμνο ..εκείνος που έκανε νόμο να μην έχουμε ελληνικές σημαίες στα σπίτια μας και μας απαγορεύει να τιμούμε τους Εθνικούς μας Ήρωες στις επετείους ..εκείνος που έκανε παιδιά Ελλήνων να λιποθυμούν από πείνα, άρρωστους να παρακαλάνε για τα φάρμακά τους, οικογενειάρχες αξιοπρεπείς να κάνουν ουρές για συσσίτια,έφερε 7.000 νεκρούς από απελπισία ... σε κράτος εν καιρώ ειρήνης!!!!!!!!!!
Αυτός είχε την τύχη με δόλο να πάρει το δικαίωμα να καταστρέψει κάθε έννοια δημοκρατίας αλλά και την ατυχία να βρει μπροστά του αυτούς που ακόμα θυμούνται ποια είναι η Ιστορία μας , αυτούς που ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι στο Ανθελληνικό του σχέδιο,αυτούς που γέμισαν τους δρόμους με φωνές Ελευθερίας ...αυτούς που στάθηκαν δίπλα στους Έλληνες δίνοντάς τους τροφή και βοήθεια,τους θύμισαν την έννοια αξιοπρέπεια και τους γέμισαν κουράγιο να σηκώσουν το κεφάλι να καταλάβουν τα λάθη του παρελθόντος και να γίνουν πρόθυμοι να τα διορθώσουν! 
Αυτούς ...τους περήφανους Χρυσαυγίτες ο ''δημοκρατικός''ηγέτης αντί να τους αφήσει στην ελεύθερη βούληση του λαού, με ψέματα προσπαθεί να τους κλείσει το στόμα ...τους φυλακίζει παράνομα με μόνο τους έγκλημα την αγάπη για την πατρίδα,σκοτώνει τα παιδιά τους, τρομοκρατεί όσους τους ακολουθούν ..πετάει λάσπη πάλι κάνοντας αυτό που ξέρει καλά ...να παραπλανεί ...
Γιατί για τον Σαμαρά δημοκρατία είναι αυτό που εξυπηρετεί τα συμφέροντά του και όποια αντίδραση - αντίσταση στο καταστροφικό του σχέδιο είναι επικίνδυνη για τη ''δημοκρατία ''του. 
Έτσι το να χτυπούν γέροντες που φωνάζουν για το δικαίωμα της σύνταξης που τόσα χρόνια εργάσθηκαν για αυτήν ...ή ανέργους που ξαφνικά βρέθηκαν από εργαζόμενοι πολίτες ζητιάνοι, το να γεμίζει τους δρόμους άστεγους που η δημοκρατία του τους πήρε τα σπίτια και να φυλακίζει εκείνους που αντιστέκονται, ο Σαμαράς το έχει βαφτίσει ''προστασία της δημοκρατίας''.
Και τώρα έρχεται με νέα ψέματα να πει πως δεν θα πάρει νέα μέτρα αφού δήθεν βγαίνουμε από το μνημόνιο και πως όλα είναι τέλεια αφού ''λεφτά υπάρχουν '' ελπίζοντας πως ο λαός που κάποτε τον πίστεψε πάλι θα τον κρατήσει στην εξουσία ...
Όμως δεν λογάριασε καλά!!!!!!!!!!!! γιατί εμείς οι Έλληνες που δεν σκύψαμε το κεφάλι ...οι Χρυσαυγίτες που δεν κάνουμε πίσω σε όποιο ανθελληνικό μέτρο - νόμο και αν εφεύρει για να σιωπήσουμε ,είμαστε εδώ και θα πούμε σε κάθε Έλληνα την Αλήθεια ...θα δείξουμε σε όλους πώς θα βγουν από αυτό το αδιέξοδο ...θα τους βοηθήσουμε να ελευθερωθούν από το νέο ζυγό που μπήκαν και θα τα καταφέρουμε γιατί τη ''δημοκρατία'' σας δεν τη θέλουμε ! Θέλουμε τη Δόξα της Ελλάδας ....δεν θα αφήσουμε αυτή τη χώρα να γίνει άλλη μια Χαμένη Πατρίδα...
Εμείς ....θα τιμήσουμε την υπογραφή που έβαλε ο Θεός για αυτή τη γη ...και θα φέρουμε μαζί με το λαό ...την πολυπόθητη Λευτεριά !!!!!!!!!!!!!
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!!

Γκιούσμα Δήμητρα

Τ.Ο. Φυλής - Καματερού