Social Icons

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΓΗ ΟΛΟΧΡΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

Τους τελευταίους μήνες ζούμε τραγελαφικές καταστάσεις στη πατρίδα μας. Και όχι μόνο. Τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης έχουμε βιώσει σαν λαός προδοσίες, εθνικές υποχωρήσεις και υποτιμητικούς συμβιβασμούς στα εθνικά μας θέματα. Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν πάμπολλες φορές από τους επαγγελματίες πολιτικούς σχεδόν σε όλους τους τομείς.
Οι κόποι τους, μέσω της φορολογίας, κατέληγαν σε τσέπες ελεεινών και ποταπών πολιτικών απατεώνων, κάνοντάς τους πλούσιους και μετατρέποντάς τους με τη πάροδο του χρόνου σε υπέρμετρα αλλαζόνες, κυριολεκτικά σε δικτάτορες. 'Εχτισαν ανενόχλητοι μια ανθελληνική χούντα και τυρρανούσαν τους 'Ελληνες απομυζώντας τους. Φυσικά φρόντισαν να τους πετούν τα απαραίτητα ΄΄ψίχουλα΄΄, βλέπε διορισμούς κ.ο.κ ώστε να τους κρατούν αποχαυνωμένους..
Όμως κάποια στιγμή η ''φούσκα΄΄ έσκασε. Το παραμύθι τελείωσε και η αλήθεια βγήκε στη φόρα. Και κάποιοι άνθρωποι που από χρόνια φώναζαν και στηλίτευαν με τον πλέον ενεργό και δυναμικό τρόπο τα κακώς κείμενα, αναδείχθηκαν φανερά στο πολικό προσκήνιο της πατρίδας μας. Δεν ήταν άλλοι από τους Χρυσαυγίτες! Τους Έλληνες εθνικιστές, ''τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες'', που αγωνίζονταν αγνά και τίμια για μια ελεύθερη Ελλάδα.
Το σύστημα των προσκυνημένων νεοραγιάδων λοιπόν, ανησύχησε πολύ με αυτή την εξέλιξη. Ο φόβος της νέμεσης και ο τρόμος μήπως και απολέσουν τα προκλητικά τους προνόμια, τους έκανε να αποτρελαθούν. Προσπάθησαν με κάθε μέσον να σταματήσουν την επέλαση των αυθεντικών Ελλήνων που σκοπεύουν να ρίξουν την μισελληνική τους τυραννία. Και τι δεν έκαναν; Δολοφονίες, βομβιστικές επιθέσεις, δωροδοκίες... Τίποτα απ'όλα αυτά δε πέτυχε. Κι έτσι, αποφάσισαν να μας βάλουν όλους στη φυλακή. Ξεκίνησαν με τους επιφανείς και τους ηγήτορες αυτής της ιερής προσπάθειας, τον Αρχηγό μας και τους συναγωνιστές βουλευτές και το διεστραμμένο τους μυαλό έφτασε στο σημείο να νομοθετήσει, πως όποιος πολίτης παρακολουθεί έστω εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, θεωρείται μέλος ''εγκληματικής οργανώσεως'', με ποινή φυλάκισης 5-10 χρόνια.
Αν θέλουμε να κάνουμε μια σύντομη ιστορική ανασκόπηση, θα διαπιστώσουμε πως και αρκετοί αγωνιστές του 1821 φυλακίστηκαν για τη δράση τους. Ο Γέρος του Μοριά, είναι μια τρανή απόδειξη περί τούτου. Κατηγορήθηκε μάλιστα από τους ολιγάρχες της εποχής ως προδότης! Το απίστευτο είναι πως ανάλογη κατηγορία μας έχουν απευθύνει κατά καιρούς οι αρχιπροδότες ανθέλληνες που μας κυβερνάνε. Όλοι εκείνοι που εξαθλίωσαν έναν ολόκληρο λαό, που παραχώρησαν εθνικό έδαφος, που κατέκλεψαν δημόσιο χρήμα, που έφεραν εκατομμύρια αλλόφυλους στη πατρίδα μας θέλοντας να τους κάνουν νέους ''΄Ελληνες''.
Αυτοί λοιπόν έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο της απελπισίας. Και όσο και αν τους στηρίζει το παγκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο ή οι ξένοι τοκογλύφοι, δεν έχουν πολύ ΄΄ψωμί'' ακόμα. Ό,τι κι αν κάνουν η τυραννία τους θα διαλυθεί μοιραία. Οι Έλληνες έχουν καταλάβει πολύ καλά και ποιό είναι το συμφέρον τους και ποιό είναι το δίκαιο. Η λαϊκή οργή θα αποτυπωθεί με σαφήνεια στις επερχόμενες εκλογές. Γι'αυτό και όσοι κι αν μπουν στη φυλακή αυτό το διάστημα, όσες άθλιες και παράνομες εκτροπές κι αν μεταχειριστούν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΓΗΧΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 



               Θάνος Πολίτης

Τ.Ο. ΑΧΑΡΝΩΝ - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ