Social Icons

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ…


Προ κρίσης, οι εθνικές μας επέτειοι ήταν η… χαρά των πολιτικάντηδων. Φορούσαν το καλό τους το κουστούμι και μαζί με την κουστωδία τους έπαιρναν θέση από νωρίς στην εξέδρα των επισήμων, σκορπίζοντας αφειδώς χαμόγελα και χειραψίες στον κόσμο. Μετά την κρίση, οι παρελάσεις έγιναν ο εφιάλτης τους! Ωστόσο, δε λένε να εγκαταλείψουν τα μεγαλεία της εξέδρας των επισήμων και να καθίσουν σπίτι τους…
Έρχεται, λοιπόν, η 25η Μαρτίου και το σύστημα ετοιμάζεται από τώρα να απομονώσει αποκλείσει τον κόσμο από την… πριβέ παρέλαση, για να μη δείξει την… ευγνωμοσύνη του προς τους… σωτήρες και καταστρέψει το κλίμα της τεχνητής ευφορίας που καλλιεργεί ο φον Αντωνάκης. Έτσι, μαθαίνουμε πως ανακαλούνται όλες οι άδειες των αστυνομικών, για να φυλάξουν τους υπευθύνους της δυστυχίας τους-μας και εκπονούνται σχέδια επί σχεδίων .
Αλλά ότι θα φοβόντουσαν ακόμα κι ότι αγανακτισμένοι πολίτες θα επιχειρήσουν να τους πλησιάσουν ως… δημοσιογράφοι, δεν το περιμέναμε! Έτσι, μέχρι και σήμερα θα πρέπει να γίνει η διαπίστευση των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ, καθώς και των ραδιοτηλεοπτικών συνεργείων, που θέλουν να καλύψουν την παρέλαση. Όποιος δεν έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα και διαπίστευση, δε θα μπορεί να περάσει από τα μπλόκα στην… απαγορευμένη- διακεκαυμένη ζώνη!