Social Icons

Μια εμπαθής ανακρίτρια, ένας τσάμπα μάγκας και ένα ΑΛΗΘΙΝΟ παλικάρι

dikaiosini
Σκηνές απείρου κάλλους που θα ζήλευε ακόμη και ο Στάλιν στις ημέρες της παντοδυναμίας του ζήσαμε σήμερα ...Μια ανακρίτρια η οποία είναι “ακραιφνής αριστερή και διαβάζει τις δικογραφίες μαζί με τον σύζυγο της, ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη και χειρίζεται την υπόθεση με μεροληπτική διάθεση και εκδικητικότητα η κ.Κλάπα , ένας κομμουνιστής ψευδομάρτυρας ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης που μάλιστα πρόσφατα έκανε και έμπρακτη επίδειξη του πόσο καλά προστατεύεται από το κράτος της σαπίλας, αφού γρονθοκόπησε έναν αστυνομικό και δεν κουνήθηκε φύλλο ή μάλλον πιο σωστά πένα κατηγορητηρίου δεν δάκρυσε για χάρη του μοσχαναθρεμένου από το σύστημα αριστερού, και ένας άδικα κρατούμενος, ο Αναστάσιος Πανταζής, που ότι και να ισχυρίζεται,  κανείς δεν θα πιστέψει..
.Οδηγούμενος σήμερα στην "εκπρόσωπο της δικαιοσύνης "ο συναγωνιστής βρέθηκε μπροστά σ΄ένα ισχυρό δίλημμα ...Θρασύτατα η κ.Κλάπα του πρότεινε την εξής αισχρή ανταλλαγή ...''Πες μου τώρα ότι δέχτηκες εντολές από το Γιάννη Λαγό και σε αφήνω ελεύθερο ''... Μαντάμ κλάπα τα μπέρδεψες τα πράγματα! Εδώ δεν έχεις να κάνεις με τους αριστερούς φιλαράκους σου που πουλάνε και τη μάνα τους.Απέναντί σου έχεις έναν Χρυσαυγίτη με ατσάλινο ήθος και αξιοπρέπεια. Έναν άνθρωπο που γι΄ αυτόν η Χρυσή Αυγή είναι οικογένεια και οι Χρυσαυγίτες αδέρφια του. Ο άξιος αδερφός μας Αναστάσιος Πανταζής προτίμησε την φυλακή από την προδοσία και αρνήθηκε να πει τα ψέματα που του πρότειναν ...έτσι έδειξε στην κ.Κλάπα πως οι Χρυσαυγίτες δεν αρνούνται καμία θυσία μπροστά στο όραμα της ελευθερίας της πατρίδος ...της απέδειξε κατάμουτρα πως η ιδεολογία μας μας προτείνει μόνο ένα δρόμο ...εκείνο τον δύσκολο ...τον ανηφορικό της αρετής ...και η κυρία αυτή από ανηφόρες δεν ξέρει!
Η δικαιοσύνη απεικονίζεται σαν μία γυναίκα που κρατά ένα ξίφος και μια ζυγαριά ..τη ζυγαριά της εξουσίας που της επιτρέπει να λειτουργεί αμερόληπτα ..τώρα το ξίφος αυτό πια δεν το έχει ...έχει μόνο τη ζυγαριά ...αλλά ζυγαριά έχουν και τα μπακάλικα !

                                                                                           Γκιούσμα Δήμητρα 
                                                                                                              
                                                                                      Τ.Ο. Φυλής - Καματερού