Social Icons

ΤΗΝ Τ.Ο. ΑΧΑΡΝΩΝ - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΣΙΑΚΑΣ


Την Τ.Ο. Αχαρνών - Θρακομακεδόνων επισκέφθηκε ο συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Γιώργος Μισιάκας την Τρίτη 18/3.
Ο συναγωνιστής αφού ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα γραφεία του κινήματος στις Αχαρνές τόνισε ότι ενάντια στην πολεμική του συστήματος τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε πείσμα όλων. Αυτό συμβαίνει τόνισε διότι από την είσοδό μας στην βουλή δεν παρεκκλίναμε από τις ιδέες μας.
Γι΄ αυτό άλλωστε μας κυνηγούν, γιατί δεν απορροφηθήκαμε από το πολιτικό σύστημα, και γι αυτό πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα μας πολεμούν λυσσαλέα.
Έχουμε ένα πολιτικό πόλεμο είπε χαρακτηριστικά,δίνουμε καθημερινά εξετάσεις, από εμάς εξαρτάται ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουμε, τον δρόμο των Πήλιων Γούσηδων ή τον δρόμο των τόσων και τόσων ηρώων του Έθνους.
Οφείλουμε να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον, οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια καλύτερη Ελλάδα, τα παιδιά μας περήφανα θα λένε στα δικιά τους παιδιά ότι συμμετείχαμε στην πολιτική απελευθέρωση του Έθνους, κατέληξε καταχειροκροτούμενος