Social Icons

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Πολιτικά περιττώματα, πρώην κομματικά κοπρόσκυλα απο-κομμάτων που έφτασαν τους Έλληνες και την Ελλάδα στον πάτο, υπό τον μανδύα του "ανεξάρτητου υποψηφίου" - πρώην ΝΔ ή άλλων (απο)κομμάτων μετά των συνεργατών τους, πολιτικών απατεώνων και τουριστών που ήρθαν σε δυο το πολύ ομιλίες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, προσπαθούν για άλλη μια φορά να εξαπατήσουν τους πολίτες της ΦΥΛΗΣ διατεινόμενοι δεξιά και αριστερά, για δήθεν συμφωνία και στήριξη τους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Θα ξεκαθαρίσουμε για άλλη μια φορά και σε όλους τους τόνους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει μόνο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ΜΟΝΟ όσοι βρίσκονται επί των επάλξεων του αγώνα, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, δίπλα στον Αρχηγό της Ν.Γ.Μιχαλολιάκο, και όχι όσοι έκαναν πολιτικό τουρισμό μιας ή δυο εβδομάδων!
Στέλνουμε σαφές μήνυμα, σε όλους αυτούς που στέλνουν τα πολύχρωμα - πολυκομματικά τσιράκια τους, ζητώντας την στήριξή μας με παλαικομματικού τύπου διλήμματα, όπως: "Στηρίξτε εμάς για να μην πέσει ο Δήμος στους άλλους", και ξεκαθαρίζουμε ότι αντίπαλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αυτοί οι ίδιοι, οι "εξαρτημένοι" και "ανεξάρτητοι" που στο πέρασμά τους λεηλάτησαν τον Δήμο και στην προέκτασή τους και την ίδια την χώρα και η άρρωστη νοοτροπία τους!
Επειδή και η υπομονή έχει τα όριά της, την επόμενη φορά που κάποιοι επιτήδιοι πολιτικο-σαλτιμπάγκοι, χρησιμοποιήσουν το όνομα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στα μίζερα σχέδια τους, για λίγα ψηφαλάκια, τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη!
Οι Έλληνες πολίτες της ΦΥΛΗΣ και των ΑΧΑΡΝΩΝ, να γνωρίζουν, πως δεν θα αφήσουμε τα πολιτικά λαμόγια και τους διάφορους καιροσκόπους να παίξουν με το όνομα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Καλούμε ΆΠΑΝΤΕΣ να απομονώσουν τους αισχρούς καταστροφείς που θέλουν να το παίξουν επίδοξοι "σωτήρες" και να προφυλάξουν τον αγώνα που κάνουμε για εκείνους και την Ελλάδα και να λειτουργήσουν στην προεκλογική περίοδο αλλά και την Κυριακή των εκλογών ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!
Η πολιτική έκφραση και η εμπιστοσύνη στην δύναμη των έργων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπορεί να αποτυπωθεί στην κάλπη τόσο υπέρ του ψηφοδελτίου μας για την Περιφέρεια με τον συνδιασμό της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ" όσο και με το ψηφοδέλτιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τις Ευρωεκλογές.