Social Icons

Τίποτα δεν είναι πλέον ίδιο μετά την 1η Νοεμβρίου


Οι δύσκολες στιγμές, και τα συναισθήματα οργής και αγανάκτησης που πλημμύρισαν την ψυχή μας τότε, έγιναν όρκοι τιμής! Δεν θα αφήσουμε κανέναν να "ησυχάσει" και να κλειστεί στο καβούκι της καθημερινότητάς του, ξεχνώντας τα πρόσωπα και τα ονόματα των δύο συναγωνιστών μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν άναδρα από χέρι ακροαριστερού έξω από τα πολιτικά γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με ηθικούς αυτουργούς όλους εκείνους που επί έναν μήνα ούρλιαζαν για την "κακή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" που πρέπει να "τελειώσει".

Χτύπησαν τα σώματα. Η ΙΔΕΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού συνεχίζουν ακατάπαυστα τις δράσεις υπέρ των συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. 

                           
           
                          
                         
Οι περιοχές μας την Τετάρτη 27/11 κατακλύστηκαν, πόρτα - πόρτα, από χιλιάδες φυλλάδια με το πρόσωπο και το όνομα των δύο παλλικαριών και το πέρα για πέρα αληθινό σύνθημα που βγαίνει από τα βάθη της ψυχής μας:

"ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"                   

Στις δύσκολες στιγμές για την Πατρίδα μας, περισσεύουν τα λόγια.

Οι Συναγωνιστές, είναι μαζί μας. 

Συνεχίζουν μαζί μας τον αγώνα για Πατρίδα - Τιμή και Ελευθερία. 

Γι’ αυτό κι εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να πράττουμε το Καθήκον μας απέναντι στην Πατρίδα. 

Χρωστάμε στην μνήμη τους να συνεχίσουμε πιο εντατικά τον νόμιμο πολιτικό μας Αγώνα, με ακόμα μεγαλύτερο σθένος και με πλήρη συναίσθηση ότι οι στιγμές που ζούμε είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την Πατρίδα μας. 

Δεν ξεχνάμε! 

Ούτε τους δολοφονημένους συναγωνιστές μας, ούτε την πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού και απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ τους. 

Το τέλος, το ξέρουν κι αυτοί ..."Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!"


ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ - ΠΑΡΟΝΤΕΣ!