Social Icons

ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της παγκοσμιοποίησης, της Νέας Εποχής και της παγκόσμια: διακυβέρνηση: είναι η προωθούμενη μείξη των διαφόρων φυλών και η δημιουργία ενός παγκόσμιου κιμά, στον οποίο θα Βρίσκονται ανακατεμένα όλες οι φυλές του πλανήτη κατά το πρότυπο των ΗΠΑ.
Ο εχθρός προωθεί αυτή την ιδέα του παγκόσμιου κιμά για να μπορεί έτσι πιο εύκολα να χειραγωγήσει την ανθρωπότητα.
Προσπαθεί να δικαιολογήσει θεωρητικά αυτή την ιδέα λέγοντας ότι η διαφοροποίηση της ανθρωπότητας σε φυλές δεν είναι ριζική, αλλά προέκυψε από την εγκατάσταση των ανθρώπων σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές με αποτέλεσμα το διαφορετικό κλίμα αυτών των περιοχών να δημιουργήσει την φυλετική διαφοροποίηση. Αυτό όμως είναι μεγάλο λάθος γιατί, όπως λένε στη Βιολογία, οι επίκτητες ιδιότητες των βιολογικών οργανισμών δεν κληρονομούνται, όπως θα ήθελε ο Λαμάρκ. Απεναντίας , οι διαφορετικές ιδιότητες ίων διαφόρων φυλών κληρονομούνται, σε οποιοδήποτε κλίμα, γιατί είναι εγγεγραμμένες στο DΝΑ
των γονιδίων τους, τα οποία δεν αλλάζουν παρά μόνον αν επέλθει μείξη των διαφόρων φυλών.
Οι διαφορετικές ιδιότητες των διαφόρων φυλών οφείλονται στο ότι ο ίδιος ο Θεός δημιούργησε διαφορετικά τις διάφορε φυλές . Έτσι ο εχθρός προωθώντας τη μείξη των διαφόρων φυλών στρέφεται ευθέως κατά του ίδιου του Δημιουργού των. Πρέπει δε να σημειωθεί ότι η μείξη των φυλών είναι φαινόμενο μη αντιστρεπτό. Δηλαδή από το επιδιωκόμενο υπό του εχθρού παγκόσμιο φυλετικό συνονθύλευμα θα είναι μετά αδύνατον να ξαναπροκύψουν οι αρχικές φυλές . Εδώ πάει το μυαλό μας στο μέγεθος της Φυσικής πού λέγεται εντροπία και μετράει το επίπεδο της αταξίας ενός φυσικού συστήματος. Η εντροπία αυτή, δηλ. η αταξία, μπορεί να αυξάνεται, αλλά εφ' όσον έχει αυξηθεί είναι αδύνατον μετά να μειωθεί. Τόσον ισχυρός μάλιστα είναι ο νόμος αυτής της αύξησης της εντροπίας, ώστε να μπορεί να ταυτίσει κανείς την αύξησή της με την ίδια τη φορά του χρόνου, που πάντοτε αυξάνει.
Τα όσα προανέφερα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπ' όψιν από τους διαμορφωτές της πολιτικής . Έτσι οι Έλληνες πολιτικοί θα πρέπει να ξέρουν ότι η ξέφρενη λαθρομετανάστευση ενέχει το μεγαλύτερο κίνδυνο για τη διαιώνιση της Ελληνικής Φυλής. Και θα πρέπει να ξέρουν ότι οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αυτό δεν θα το επιτρέψουν. Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε την επιβίωση της Φυλής μας. Γι' αυτό πρώτα από όλα είμαστε εχθροί της λαθρομετανάστευσής. Και μετά έρχονται όλα τα άλλα δυσμενή αποτελέσματά της, κυρίως κοινωνικής και οικονομικής φύσεως, καθώς και η οικονομική κρίση.
Το Ελληνικό Έθνος επέζησε τόσες χιλιετηρίδες χάρις στις Θυσίες των προγόνων μας και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα εμείς οι σημερινοί να το αφήσουμε να εξαφανιστεί με τον τρόπο που περιγράψαμε. Αυτό για εμάς τους Χρυσαυγίτες έχει απόλυτη προτεραιότητα.


ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 851