Social Icons

ΣΥΜΜΟΡΙΑ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 183 ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΩΝ

Μια (πραγματική κι όχι παραμυθένια…) εγκληματική συμμορία «ευπαθών» έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στην Καρδίτσα, έστω και κατά το… ήμισυ.
Συνελήφθησαν, λοιπόν, τρεις «ευπαθείς», ηλικίας 32, 34 και 26 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι πέντε για σωρεία υποθέσεων κλοπών χαλκού προερχόμενου από μετασχηματιστές του δικτύου της Δ.Ε.Η. από αγροτικές περιοχές του Νομού Καρδίτσας.
Τα μέλη της συμμορίας των «ευπαθών» έχουν μέχρι σήμερα διαπράξει συνολικά (183) κλοπές μετασχηματιστών, καθώς και καλωδίων παροχής από ηλεκτρολογικούς πίνακες υποσταθμών του δικτύου της Δ.Ε.Η., που βρίσκονται σε αγροτικές εκτάσεις της ευρύτερης περιοχής του Νομού Καρδίτσας, με τεράστια ζημιά για την επιχείρηση της Δ.Ε.Η. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι η συνολική αξία των αφαιρεθέντων μετασχηματιστών ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (1.150.000) ευρώ!!! Τα οποία φυσικά θα τα πληρώσουμε όλοι εμείς οι αγρίως φορολογούμενοι Έλληνες, από το υστέρημά μας!

(ΥΓ): Για να δείτε σε τι «κράτος» ζούμε, ιδού τι αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας για τους δύο από τους τρεις δράστες: «Σημειώνεται ότι δύο από τους συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοιες διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η.». Και κυκλοφορούσαν ελεύθεροι για να το ξανακάνουν! «Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας