Social Icons

«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΚΑΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΧΥΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε χθες το μεσημέρι υπάλληλος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) από μαφιόζικες ομάδες «ευπαθών» και «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στο χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στη Φυλή.

Ο υπάλληλος που είναι χειριστής μηχανήματος, τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη το μηχάνημα προώθησης απορριμμάτων που χειριζόταν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΔΝΑ, «δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση με πέτρες από τους ρομά και λαθρομετανάστες που είχαν εισέλθει με στόχο να τα περισυλλέξουν με προφανή στόχο να τα επαναπροωθήσουν στην αγορά».
Φυσικά, μέχρι που να πάει η Αστυνομία στον ΧΥΤΑ, οι μαφιόζοι είχαν εξαφανιστεί.
Γιατί δεν φυλάσσεται από την Αστυνομία σε μόνιμη βάση ο ΧΥΤΑ Φυλής, παρότι οι αρμόδιες αρχές καταγγέλλουν κάθε τόσο την μαφία που λυμαίνεται το χώρο, και εμποδίζει, απειλεί και επιτίθεται σε εργαζομένους; Προφανώς, γιατί η μαφία έχει την υποστήριξη των γνωστών «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», εσωτερικού κι εξωτερικού, με τους οποίους δεν τολμά να τα βάλει το κράτος-οπερέτα των φον Αντωνάκη και Δένδια!