Social Icons

ΤΑ… ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ!


Γράφει ο Αντίοχος.Έχει σκάσει από το κακό του ο γνωστός κομμουνιστής Κούλογλου (μια ζωή κρατικοδίαιτος του αστικού συστήματος εξουσίας), με την αιμοδοσία που οργανώνει η Χρυσή για το Σάββατο, στη μνήμη των Ηρώων και Μαρτύρων του Ελληνισμού και του Κινήματος, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη (στην οποία οφείλουμε να συμμετάσχουμε ΟΛΟΙ…).
Γράφει, λοιπόν, τα εξής… κουλά:
«Πουλώντας αίμα η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να επιστρέψειΠαρά τις συστάσεις των οικογενειών των δύο θυμάτων, Καπελώνη και Φουντούλη, της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, η νεοναζιστική οργάνωση επιμένει να αναφέρεται στους δύο νεκρούς, επιχειρώντας να τους εκμεταλλευτεί πολιτικά και επικοινωνιακά.
Η Χρυσή Αυγή, μετά τη δολοφονία Φύσσα και τις συλλήψεις του “φύρερ” Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, επιχειρεί να επιστρέψει με μια αιμοδοσία. Όμως αυτή τη φορά στο φυλλάδιο της δεν υπάρχει το “μόνο για Έλληνες”, όπως συνήθιζε στις νεοναζιστικές φιέστες μίσους που διοργάνωνε, αλλά οι φωτογραφίες των Καπελώνη και Φουντούλη, ενώ με κόκκινα γράμματα αναγράφεται “Δίνουμε Ζωή”». 

Μια σύντομα απάντηση στον… σκασμένο κομμουνιστή:

1ον) Η Χρυσή Αυγή, σύντροφε Κούλογλου, δεν πουλάει, χαρίζει! Τα πουλήματα (και τα ξεπουλήματα…) να τα αναζητήσεις στον πολιτικό χώρο της αριστεράς (και της… προόδου sic) που ανήκεις.

2ον) Ο Γιώργος και ο Μανώλης δεν σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα, ούτε από αδέσποτες σφαίρες. Ούτε ήταν περαστικοί από το σημείο. Δολοφονήθηκαν από ομοϊδεάτες σου (με την ευρύτερη έννοια του όρου βεβαίως), εκτελώντας υπηρεσία περιφρούρησης στα πολιτικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, αφού η κυβέρνηση δεν παρείχε καμία προστασία σε αυτά – κι εσείς επικροτούσατε γιαυτήν την εγκληματική αμέλεια! Θυμίζουμε, αν σου διέφυγε, πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα και οι δράσεις του είναι εντελώς νόμιμες δράσεις προσφοράς και όχι ζήτησης, στις οποίες τα δυο παιδιά-ήρωες μαζί με άλλα παιδιά, με μεγάλη προθυμία και ευχαρίστηση συμμετείχαν ανελλιπώς! Η Χρυσή Αυγή, λοιπόν, δεν έχει μόνο δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση να τιμά τους νεκρούς της.

Και θα το κάνει εις τον αιώνα τον άπαντα, ακόμα και χωρίς την… άδεια σου “σύντροφε” Κούλογλου!