Social Icons

ΚΑΤΑΜΕΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΧΑΡΝΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Μέσα σε ένα έντονο και βαρύ συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4-11-13 στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού η ομιλία του Γραμματέα της τοπικής και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Νικολάου Λεμοντζή. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στους αδικοχαμένους Συναγωνιστές, Γιώργο και Μανώλη, λέγοντας ότι....
είχαν έρθει και στην Τοπική μας, αλλά και στην εκδήλωση που διοργανώσαμε στις 19 Μαΐου για την γενοκτονία των Ποντίων και ήταν πάντα σοβαροί και μετρημένοι.

Ηθικοί αυτουργοί για αυτό που συνέβη είναι η προδοτική συγκυβέρνηση, οι δημοσιογράφοι στο σύνολό τους, οι διάφοροι αριστεροκουλτουριάρηδες καλλιτέχνες, μερικοί από τους οποίους δεν δίστασαν να απειλήσουν σχεδόν τους Έλληνες Εθνικιστές μέσα από δηλώσεις τους στην τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κλείνοντας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή γι΄αυτά τα παλικάρια που σίγουρα αυτή τη στιγμή είναι κάπου καλύτερα. Οι προσευχές όλων μας είναι να γίνει γρήγορα καλά ο Αλέξανδρος για να γυρίσει στην οικογένειά του και στο 2χρονο παιδάκι του που τον περιμένει.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ : Π Α Ρ Ω Ν!

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ : ΠΑΡΩΝ!

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!!