Social Icons

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Σ’ αυτή τη χώρα κάποιοι ξύπνησαν και μάχονται για μια νέα, ελεύθερη πατρίδα”


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Εμπρός, πάντα εμπρός…

Mέσα σε κλίμα μίας πρωτοφανούς πολιτικής τρομοκρατίας και με τα γραφεία μας αποκλεισμένα από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες χέρι - χέρι με τους αναρχοκομμουνιστές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την συγκέντρωση των Εθνικιστών της 26ης Οκτωβρίου στον Σταθμό Λαρίσης, το σύστημα ΟΛΟΚΛΗΡΟ, μίντια αμαρτωλά, διεφθαρμένα και φθαρμένα κόμματα, έλαβαν την δέουσα απάντηση: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Χιλιάδες ώρες τηλεοπτικής λάσπης, χιλιάδες έγχρωμες σελίδες κίτρινων φυλλάδων έγιναν αέρας και κουρνιαχτός μπροστά στο πάθος και την ορμή των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, που βρέθηκαν στον Σταθμό Λαρίσης, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, το Σάββατο της 26ης Οκτωβρίου του 2013. Πάρτε είδηση επιτέλους πορνοβοσκοί των καναλιών, οικονομισάριοι των 090, ότι σε αυτήν την χώρα κάποιοι ΞΥΠΝΗΣΑΝ! Ξύπνησαν και μάχονται στο πεζοδρόμιο, στις πόλεις και τα χωριά για μία ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, για μία πατρίδα Νέα, ελεύθερη από την διεφθαρμένη εξουσία σας, ελεύθερη από τα δεσμά της σάπιας τυραννίας σας.
Τελειώνετε, πάρτε το απόφαση και η αρχή του τέλους σας Ναι, είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι η ΙΔΕΑ η αιώνια του Ελληνικού Εθνικισμού, που δαιμονοποιήσατε, είναι η φωνή των Δικαίων μέσα από τους αιώνες, είναι η οργή ενός ολόκληρου Λαού, που ποδοπατήσατε, περιφρονήσατε, εξαθλιώσατε.
Από τα κελιά των φυλακών μέχρι τους δρόμους, που με τον αγώνα μας κρατήσαμε ελεύθερους από την παράνομη εξουσία σας, από τις χειροπέδες της Τιμής, που μας έκαναν περισσότερο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ από ποτέ, από τα ατέλειωτα κατηγορητήρια των πληρωμένων κονδυλοφόρων σας μέχρι τα Νέα Παιδιά, που μάχονται κάτω από τις Γαλανόλευκες και τον Μαίανδρο, παντού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αντηχεί μία φωνή: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ- ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙAΚΟΣ