Social Icons

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΧΑΡΝΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Ομιλία για τον φιλόσοφο της ΕΟΚΑ, τον ήρωα Κυριάκο Μάτση  πραγματοποιήθηκε Πέμπτη 21-11-13 τα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων-Αχαρνών-Καματερού από την  συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση , με αφορμή την επέτειο του θανάτου του στις 19 Νοεμβρίου.

Η συναγωνίστρια τόνισε ότι ο Κυριάκος Μάτσης, ο Σταυραετός του Πενταδακτύλου όπως τον αποκαλούσαν χαρακτηριστικά , με το ηρωικό του τέλος στο κρησφύγετό του στο Δίκωμο, επιστέγασε μια λαμπρή αγωνιστική πορεία. Ζούσε με μοναδικό του όνειρο την απελευθέρωση του λαού του από τον βρετανικό ζυγό και την πολυπόθητη Ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα. Στη διάρκεια της αγωνιστικής του πορείας έδωσε δείγματα αντοχής κι Ελληνικής αξιοπρέπειας και σε αρκετές περιπτώσεις που έμειναν παροιμιώδεις, συνέδεσαν το όνομά του με τις πιο λαμπρές μορφές της Ελληνικής Ιστορίας και άφησαν εμβρόντητους τους Άγγλους βασανιστές. Μόνος τη μέρα εκείνη, στις 19 Νοέμβρη στο κρησφύγετό του, επέλεξε να πεθάνει με την αξιοπρέπεια των εκλεκτών της ζωής, με τη δόξα των αντρειωμένων της Ελληνικής μας ιστορίας.
Την ώρα που η Χρυσή Αυγή τιμά αυτόν τον μεγάλο Εθνομάρτυρα , η προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά συνομιλεί με τον κατακτητή ετοιμάζοντας τον Αττίλα 3, συνεχίζοντας την Πολιτική του Ιδρυτή του κόμματός του, την πολιτική του δόγματος «Η Κύπρος κείται μακράν»
 Και τελείωσε την ομιλία της τονίζοντας ότι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι:  Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τοπικής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  Νικόλαος Λεμοντζής λέγοντας ότι οι πολιτικάντηδες και το σάπιο σύστημά τους είναι τρομοκρατημένοι επειδή τα γραφεία μας ανά την Ελλάδα συνεχίζουν να είναι γεμάτα. Τα βρώμικα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Η άνανδρη δολοφονία των 2 Συναγωνιστών μας, μας συντάραξε όλους. Όπως είπε και ο Αρχηγός μας: Μετά την 1η Νοέμβρη τίποτε δεν θα είναι ξανά το ίδιο.
Οι Ιδέες μας όμως είναι καθαρές σαν κρύσταλλο. Ο ίδιος ο Αρχηγός μας, ο εμπνευστής των Ιδεών αυτών , μας στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς και είναι ικανοποιημένος γιατί βλέπει ότι όλα αυτά που πρεσβεύει εδώ και 30 χρόνια δεν πάνε χαμένα.
Δεν πρέπει να νιώθουμε κανέναν φόβο, μόνο υπερηφάνεια και να στεκόμαστε στο πλευρό των φυλακισμένων Συναγωνιστών.
Έχουμε ηθικό χρέος απέναντι στους συναγωνιστές μας να μην  αφήσουμε να ξεχαστούν ούτε η ημερομηνία, ούτε τα πρόσωπα, ούτε οι ηθικοί, ούτε οι φυσικοί αυτουργοί αυτού του εγκλήματος. Η κοινωνία μας υποφέρει από τη λήθη, η οποία κρατάει συνήθως 4 χρόνια: μέχρι την ώρα της κάλπης. Γι αυτό και 40 χρόνια τώρα, συμβαίνει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Ξεχνάμε τις πραγματικά μεγάλες εορτές της Ελληνικής μας Ιστορίας και εορτάζουμε ανελλιπώς το Πολυτεχνείο, την 2η Πρωταπριλιά του χρόνου. Με τον ΑΡΧΗΓΟ και τους υπόλοιπους συναγωνιστές μας παράνομα κρατούμενους  η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κάνει ούτε βήμα πίσω.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!