Social Icons

Όταν οι μάσκες πέφτουν


Τη στιγμή που γεννήθηκε στην ψυχή μας η αντίδραση για το καθεστώς που λυμαίνεται τον τόπο τουλάχιστον 40 χρόνια τώρα, είχαμε ήδη συνειδητοποιήσει πόσο ψυχροί εκτελεστές εντολών είναι οι πολιτικοί ταγοί και πόσο διαβρωμένος είναι ο υποτιθέμενος πνευματικός κόσμος της σύγχρονης Ελλάδας.
Ενώ όμως τον περισσότερο καιρό αυτοί καταφέρνουν να εξαπατούν τις μάζες με το ανθρωπιστικό τους προσωπείο, έρχονται στιγμές όπου οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύπτεται το αληθινά απόκοσμο και εκφυλισμένο πρόσωπό τους. Αυτό συνέβη και τις ώρες που ακολούθησαν την οργανωμένη εκτέλεση των δύο νεαρών συναγωνιστών μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα από το παρακράτος.
Κάποιοι λοιπόν αποκάλυψαν με φρικαλεότητα και θράσος ότι αυτά που κρύβουν στο μυαλό τους είναι πολύ πιο αηδιαστικά από το παρουσιαστικό τους. Έδειξαν ποιές είναι οι προθέσεις τους για όποιον έχει αποφασίσει να αντισταθεί στην αποκρουστική τους μανία να συντρίψουν τα τελευταία ζωντανά κύτταρα ενός Λαού που πεθαίνει. Παρακάτω λοιπόν παραθέτουμε γεμάτοι φρίκη και αηδία τις δηλώσεις ατόμων του πολιτικού, του δημοσιογραφικού και του εκδοτικού κόσμου, που πληρώνονται για να διαμορφώνουν συνειδήσεις, σχετικά με τις δολοφονίες των δύο αγνών νεαρών ψυχών:
Γιάννης Πρετεντέρης, μεγαλοδημοσιογράφος MEGA: «Ναι, Όλγα έχεις δίκιο, ήταν νωρίς και ήταν γεμάτο κόσμο το μέρος. Μπορεί να σκοτωνόταν και κάνας άνθρωπος!».

Θέμος Αναστασιάδης, μεγαλοεκδότης: «Η σφαγή του Παύλου Φύσσα δεν έχει τα ίδια ποιοτικά, ηθικά και πολιτικά χαρακτηριστικά με την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο Χρυσαυγιτών μπροστά στα γραφεία τους από "ακροαριστερούς", όπως υποθέτουν όλοι, κουκουλοφόρους τρομοκράτες. Γιατί ο γεμάτος ανθρωπιά ράπερ έχασε τζάμπα τη ζωή του από έναν μανιασμένο φανατικό φασίστα χωρίς να έχει ανακατευτεί σε τίποτε. Ενώ οι δύο επίσης αδικοχαμένοι, όπως κάθε άνθρωπος που πέφτει θύμα βίας, νεαροί Χρυσαυγίτες είχαν κάνει τη "συνειδητή" επιλογή να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της βίας ακόμη και έπειτα από όλα όσα είχαν γίνει. Γνώριζαν δηλαδή τι έκαναν και, σύμφωνα με την δική τους θεωρία - όπως τη διακηρύττουν οι ίδιοι τουλάχιστον - ήταν έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για τις γνωστές αποκρουστικές ιδέες τους.»

Αυγουστίνος Ζενάκος, δημοσιογράφος UNFOLLOW: «Αν το ερώτημα είναι αν θλίβομαι το ίδιο, η απάντηση είναι όχι. Δεν θλίβομαι το ίδιο με τον φόνο ενός φασίστα και ενός αντιφασίστα. Αυτή είναι η πολιτική μου και δεν την αλλάζω. Ούτε με δολοφονίες.»

Στέλιος Κούλογλου, δημοσιογράφος: «Μόνο μερικά φέρετρα μπορούσαν να εμποδίσουν την παραπέρα εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής.»

Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής Κ.Κ.Ε.: «Αυτή είναι μία προβοκατόρικη ενέργεια, δύο μαυροφορεμένοι με κράνη και μοτοσικλέτες πλησιάζουν μια ομάδα ανθρώπων που επίσης είναι τις περισσότερες ώρες μαυροφορεμένοι και τους ξαπλώνουν κάτω! Τι διάσταση να του δώσουμε; Ηρωική;»

Δημήτρης Παπαδημούλης, βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: «Δεν πρέπει να εμφανιστεί ως θύμα της βίας η Χρυσή Αυγή, γιατί η ίδια είναι φορέας της βίας και με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να ξεπλυθεί.»

Δημήτρης Στρατούλης, βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: «Οι δύο δολοφονίες δίνουν τη δυνατότητα στους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής από θύτες να μεταμφιεστούν σε θύματα.»

Μαρία Γιαννακάκη, βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ.: «Ήταν ένα ξεκαθάρισμα ανθρώπων της νύχτας, του υποκόσμου.»

Γιάννης Δραγασάκης, βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: «Δεν νομίζω ότι η Χρυσή Αυγή έχει την ευκαιρία να εμφανίζεται ως θύμα. Θύματα είναι oi συγκεκριμένοι άνθρωποι, αλλά η Χρυσή Αυγή είναι πρωτεργάτης του κλίματος βίας.»

Ακόμα κι αν ως Χρυσαυγίτες είμαστε συνειδητοποιημένοι για το ποιοί είστε, ομολογουμένως όταν διαβάσαμε κάποιες από τις παραπάνω δηλώσεις θόλωσε η σκέψη μας και ήταν δύσκολο να συλλάβουμε το πού μπορεί να φτάσει η ψυχική διαστροφή, η υποκρισία και ο πολιτικός καιροσκοπισμός σας. Οι υποτιθέμενες ευαισθησίες σας, οι υποτιθέμενές σας ανησυχίες για απόδοση δικαιοσύνης είναι τόσο ψευδεπίγραφες όσο και η δημοκρατία σας - δεν προορίζονται για όσους δεν μπορείτε να χειραγωγήσετε, πόσο μάλλον για όσους απειλούν πραγματικά (και όχι ψευδεπίγραφα) την κυριαρχία σας. Είστε εμετικοί και επικίνδυνοι για κάθε Έλληνα που αγωνίζεται να επιβιώσει σε ένα τόσο εχθρικό για αυτόν κράτος.

Για τα αδέρφια μας που δολοφονήθηκαν, υποκριτές, δεν κρατήσατε ενός λεπτού σιγή στο κοινοβούλιο της ντροπής. Αντιθέτως, κατά τη συνήθη σας τακτική, εξετάζετε το πώς θα επωφεληθείτε πολιτικά - κι αυτό το έπραξε φυσικά όλη η Αριστερά σε πλήρη σύμπνοια με τα μνημονιακά, συστημικά Μ.Μ.Ε. - και το πώς, θα εκτοξευθεί, ακόμη μια φορά, λάσπη στον μεγαλύτερο εχθρό σας, τη Χρυσή Αυγή. Γιατί εχθρός σας δεν είναι οι τρομοκράτες και οι εγκληματίες που αλώνουν τη χώρα, δεν είναι οι κλέφτες δημοκράταροι της πολιτικής ζωής που, έχοντας καταληστέψει μια χώρα, διαφεύγουν ένας-ένας, δεν είναι η βία γενικά όπως ψευδώς διακηρύσσετε, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αλλά δυστυχώς για εσάς και όσο κι αν σας πονάει, δεν μας έχετε λυγίσει. Μπορείτε να κατασκευάσετε οτιδήποτε προκειμένου να μας πλήξετε αλλά και πάλι «δεν θα έχετε τελειώσει με τη Χρυσή Αυγή», όπως κλαίγεστε μέχρι σήμερα στα θλιβερά σας κανάλια.

Τιμάμε τους Ήρωες ως συντρόφους και τους θρηνούμε σαν αδερφούς. Δίνουμε τον όρκο ότι η μνήμη τους θα ζήσει πύρινη μέσα μας για πάντα και ότι θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε εμείς για τα όνειρά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!