Social Icons

Εμπόριο Λευκής σαρκός


"Ο γνωστός Αβραάμ της Γραφής της Γρηάς πουλάει τη γυναίκα του στο Φαραώ, για να τρυπώσει στο παλάτι του και να του κλέψει ακόμα και τα πιάτα."
Περικλής Γιαννόπουλος, Έκκλησις Προς το Πανελλήνιον Κοινό
Τραγική συνέπεια της οικονομικής κρίσης στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, αποτελεί και η αύξηση των γυναικών που αναζητούν μέσα από την πορνεία, να εξασφαλίσουν χρήματα. Ενός κακού, μύρια, έπονται, όπως διδάσκει, η αρχαία ελληνική παροιμία.

Στην Ισπανία, ο αριθμός των γυναικών που μετανάστευσαν στην πλούσια, γεμάτη τράπεζες και χρυσό Ελβετία, αυξήθηκε κατά σαράντα φορές. Ανάμεσά τους γυναίκες με οικογένειες και παιδιά, έχοντας απωλέσει όχι μόνο τη δουλειά τους αλλά και τις ελπίδες τους μένοντας χρόνια άνεργες και βλέποντας την οικονομική κατάσταση της πατρίδας τους να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, κατέφυγαν στην "έσχατη λύση" όπως θέλουν να παρουσιάζουν το "εμπόριο λευκής σαρκός".
Μας έλεγαν οι παλαιότεροι, ευτυχώς, δε νίκησαν οι κομμουνιστές γιατί οι γυναίκες μας θα είχαν την ίδια τύχη με τις γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Θα γινόντουσαν οι πόρνες της Ευρώπης και τα χωράφια μας θα τα άρπαζαν. Όμως, φρούδες ελπίδες. Η Ελλάδα χαρακτηρίζεται από δημοσίευματα στον παγκόσμιο τύπο, ως ο "Παράδεισος της Πορνείας" με "τζίρο" που υπολογίζεται να ξεπερνά το 1 δις ευρώ. Οι γυναίκες μας γίνονται οι πόρνες των Βαλκανίων. Κοπέλες αρπάζονται από συμμορίες Αλβανών και καταλήγουν σε πορνεία της Ασίας. Στη Βόρεια Ελλάδα, "επισκέπτονται" πλούσιους επιχειρηματίες στην Τουρκία και η Αθήνα έχει γεμίσει πορνεία από όλες τις φυλές του Ισραήλ, μετατρέποντας το αλλοτινό στήριγμα της Αιωνίας Ελλάδος, σε ένα απέραντο χαμετυπείο. Και εν τέλει, τα χωράφια μας, μπορεί να μην τα άρπαξαν οι "κομισάριοι". Τα αρπάζουν όμως οι υπάλληλοι του Μνημονίου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και διάφοροι άλλοι ξένοι "επενδυτές".
Διαψεύστηκαν οικτρά, όσοι βασίστηκαν στην "καλή πίστη" των αμερικανοσιωνιστών γιάπηδων. Όπως, αποδεικνύεται σήμερα, οι "Έμποροι των Εθνών" επιφύλασσαν την ίδια
μοίρα για όλα τα έθνη της Ευρώπης, αρπάζοντας τις γυναίκες και τη γη των ανθρώπων του λαού. Οι Παγκόσμιοι Τοκογλύφοι, χρησιμοποίησαν τόσο τον κομμουνισμό, όσο και τον καπιταλισμό για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Επομένως, μπορούμε δικαίως να χαρακτηρίζουμε τα δύο αυτά πολιτικο-οικονομικά συστήματα, ανθελληνικά αλλά και ως τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος-οχήματος προς μία "παγκόσμια κοινότητα" που χρησιμοποιούν οι Παγκόσμιοι Δυνάστες. Οι Πιστωτές των Πίστεων.
Στην Ελλάδα, η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη λόγω της λαθρομετανάστευσης. Γυναίκες από χώρες της ανατολικής Ευρώπης, της πρώην σοβιετικής "αυτοκρατορίας" μέχρι γυναίκες από τα πιο σκοτεινά βάθη της Αφρικής, αποτυπώνουν με το πιο γλαφυρό τρόπο, την γεωγραφική έκταση του κυκλώματος των Τοκογλύφων σωμάτων και ψυχών. Δεν είναι τυχαίο, πως ο όρος "εμπόριο λευκής σαρκός" προέρχεται από την αποκρυφιστική παράδοση των Ιουδαίων, το Ταλμούδ, όπου οι λευκοί, χαρακτηρίζονται ως "εκτρεφόμενο κρέας"-"γκοΐμ" στην εβραϊκή γλώσσα και πως οι συμμορίες εβραίων, παρά το περιορισμένο αριθμό τους ,κατείχαν και έλεγχαν τα περισσότερα πορνεία σε ευρωπαϊκές και αμερικανικές πόλεις. Προφανώς, ασκούν το επάγγελμα του πορνοβοσκού, κατά τα ιερά βιβλικά πρότυπα της φυλής τους.

Οι βρώμικοι δρόμοι των Αθηνών, της τσιμεντένιας τερατούπολης, γεμάτοι με πόρνες, αρσενικές ή θηλυκές, ναρκωτικά, αρρώστιες ξεχασμένες, όπως η φυματίωση και η υπατίτιδα που μαστίζουν τους Βορειαφρικανούς και Πακιστανούς μετανάστες, βία και κάθε είδους ανομία, αποτελούν εκτός από υγεινομική βόμβα, ένα πελώριο καρκινικό κύτταρο, έτοιμο να σαπίσει ολόκληρο το Έθνος, αγκαλιάζοντας ολοένα και περισσότερα κύτταρα του Ελληνικού Έθνους που δεν είναι παρά οι ελληνικές οικογένειες.
Οι εικόνες των γυναικών εθισμένων στην εξαθλίωση και τα ναρκωτικά, που επί αιώνες δοκίμαζαν στους δυστυχείς δούλους των Μεγάλων Βασιλιάδων, τα ιερατεία των μάγων της Ανατολής και τα ανδρείκελα που ζώντας χωρίς τιμή και αξιοπρέπεια, αναζητούν αγοραίο έρωτα, είναι εικόνα από το μέλλον. Το μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι Τοκογλύφοι, σωμάτων και ψυχών.
Οι Παγκόσμιοι Αυθέντες, επιθυμούν τη δημιουργία πληθυσμών, πληβείων, αχυρένιων μαζανθρώπων. Ανθρώπων και λαών χωρίς καταγωγή, χωρίς ευγενική καταγωγή. Χωρίς γενεολογικές ρίζες. Χωρίς Πρότυπα ,χωρίς Ήρωες. Χωρίς Εθνική Μνήμη και Εθνικές Παραδόσεις ώστε να ελέγχονται και είναι πλήρως υποταγμένα.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!