Social Icons

ΣΟΚ: ΒΙΑΣΜΟΣ 5ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ!

Ένας νέος –πιο αποτρόπαιος από κάθε άλλη φορά- βιασμός, συνταράσσει την Ινδία. Πρόκειται για τον βιασμό ενός 5χρονου (!!!) κοριτσιού από έναν γείτονα της οικογενείας του.

Οι γιατροί που εξέτασαν τη μικρή στο νοσοκομείο Σουάμι Νταγιανάντ, είπαν στους δημοσιογράφους ότι έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ότι οι επόμενες 48 ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες για τη ζωή της.
Το κορίτσι, οι γονείς του οποίου είναι εργάτες και ζουν σε μια παραγκούπολη στα περίχωρα της πρωτεύουσας, εξαφανίστηκε στις 15 Απριλίου. Οι γονείς της κατήγγειλαν την εξαφάνιση στην αστυνομία και την Πέμπτη αστυνομικοί την βρήκαν ημιλιπόθυμη και γεμάτη με μώλωπες στο σπίτι ενός γείτονα.
Ο ύποπτος, ο οποίος διέφυγε, κρατούσε την 5χρονη επί τρεις ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων την βίαζε και την βασάνιζε!
(ΥΓ): Με τόσους… πολυπολιτισμικούς που έχουν μαζευτεί στην πατρίδα μας, είναι θέμα χρόνου να συμβούν κι εδώ ανάλογα περιστατικά. Όχι ότι δεν έχουν συμβεί –θυμηθείτε την περίπτωση του πακιστανικού κτήνους και της μικρής Μυρτώς στην Πάρο- αλλά μπορεί να γίνουν καθεστώς, όπως στην Ινδία!


ΠΗΓΗ