Social Icons

ΕΝΩ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΖΑΜΙΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ

                            
Την ίδια ώρα που η κατοχική κυβέρνηση του Φον Αντωνάκη προωθεί την κατασκευή μεγάλου ισλαμικού τζαμιού στην Αθήνα και τη νομιμοποίηση δεκάδων «κρυφών» (που τα ξέρουν όλοι…) τζαμιών, η Τουρκία είναι αποφασισμένη να μετατρέψει το ναό της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα, που μέχρι σήμερα λειτουργεί ως μουσείο, σε τζαμί.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά ο μουφτής της Τραπεζούντας, Βεϊσέλ Τσακί: «Συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην Αγία Σοφία για να ανοίξει τις πύλες της στους πιστούς μουσουλμάνους που θα προσευχηθούν», ενώ αποκάλυψε πως ήδη η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας έχει ορίσει ιμάμηδες για το συγκεκριμένο χώρο.
Και δε θα είναι η πρώτη φορά που οι «φίλοι» μας (του Φον Αντωνάκη) πράττουν κάτι τέτοιο. Σας θυμίζω πως έχει προηγηθεί ο ιστορικός ναός της Αγίας Σοφίας της Βιθυνίας, που ενώ λειτουργούσε ως μουσείο μετατράπηκε σε τζαμί.
Ποιο θα είναι το άκρων άωτον του γραικυλισμού; Την ημέρα που ο Φον Αντωνάκης και η μνημονιακή τρελοπαρέα του θα εγκαινιάζουν το τζαμί στην Αθήνα, οι Τούρκοι να μετατρέπουν την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης σε τζαμί!

ΠΗΓΗ