Social Icons

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑ.ΠΕΙ.

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι πέντε από τους επτά συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Στους υπόλοιπους δύο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής παρουσίας δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
Έξω από τα δικαστήρια Πειραιά όπου απολογήθηκαν οι επτά είχαν συγκεντρωθεί συμφοιτητές τους, οι οποίοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με το άκουσμα της απόφασης.
Να θυμίσουμε το περιστατικό, ομάδα περίπου 40 ατόμων κρατώντας λοστούς, πτυσσόμενα κλομπ, ξύλινα ρόπαλα και μαύρες σημαίες, εισέβαλε απρόκλητα στο χώρο του ιδρύματος στη διάρκεια εκδήλωσης φοιτητικής παράταξης, προκαλώντας φθορές ενώ δεν έλειψαν και οι συμπλοκές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο φοιτητές, 19 και 21 ετών αντίστοιχα. Ο ένας μάλιστα, διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας. Σύμφωνα με την Ασφάλεια, οι συλληφθέντες αναγνωρίσθηκαν από φοιτητές. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα αδικήματα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Και αυτά τα… μπουμπούκια αφέθησαν ελεύθερα!!!

                      
Μήπως είδε κανείς τις φωτογραφίες τους πουθενά δημοσιευμένες; Α, συγγνώμη, δεν είναι Χρυσαυγίτες, είναι Α’ κατηγορίας πολίτες αυτοί οι άπλυτοι και για αυτό ο κ. Δένδιας και ο κ. Ρουπακιώτης τους φέρονται ανάλογα…

ΠΗΓΗ