Social Icons

Η Δ.Αττική συμμετείχε δυναμικά στην Πανελλήνια αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής

Κόντρα σε όλες τις κακοφωνίες μιας εποχής σήψης και παρακμής, οι Έλληνες Εθνικιστές κρατούν ψηλά την σημαία της Ελπίδας και στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας πως όσα πολυνομοσχέδια και να περάσουν, όσα μνημόνια και να φέρουν οι τρικομματικοί ανθέλληνες, εμείς είμαστε το αύριο που θα τα αλλάξει όλα!
Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες της Τ.Ο. Δ.Αττικής, της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού και του πυρήνα Μεγάρων, συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά, στην πανελλήνια αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



Η μια και μόνη "συντρόφισα του Π.Α.Μ.Ε." που στεκόταν μπροστά από μια αφίσα στην είσοδο του νοσοκομείου, σε μια θλιβερή "αντισυγκέντρωση", κάτι σαν μονόπρακτο, έβλεπε τις δεκάδες των συναγωνιστών να περνούν από μπροστά της, με ηρεμία και πειθαρχία, αγνοώντας την, για να δώσουν το αίμα τους για τους συνέλληνες...
Εξάλλου, πλέον είναι σε όλους γνωστό! Το αίμα που συλλέγει η Τράπεζα Αίματος της Χρυσής Αυγής χαρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες συμπολίτες μας.
Η απόγνωσή της ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, αφού, προφανώς, "την είχαν στήσει" και καλούσε και ξανακαλούσε τους "συντρόφους" της... Είδε και αποείδε, μετά από λίγο, απομακρύνθηκε κι αυτή, βρίζοντάς τους!
Ήταν βλέπετε πολύ πρωϊ γι΄αυτούς και τα παιδιά ήταν νυσταγμένα...
Κατά τα άλλα όλα πήγαν καλά και η αιμοδοσία εξελίχθηκε ομαλά.
Μια μόνο παρατήρηση προς το Θριάσιο νοσοκομείο.
Ελπίζουμε, την επόμενη φορά, να είστε πιο οργανωμένοι για να μπορέσετε να υποδεχθείτε καλύτερα τους δεκάδες εθελοντές αιμοδότες που θέλουν να δώσουν το αίμα τους για την τράπεζα αίματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εμείς ξανά κατά δεκάδες θα συμμετέχουμε, γιατί το κοινωνικό έργο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίζεται και θα συνεχίζεται το ίδιο δυναμικά όπως ξεκίνησε...

Τ.Ο. Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ

Τ.Ο. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΧΑΡΝΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ