Social Icons

Το μεγάλο ξεπούλημα: “στο σφυρί” και η μαρίνα Αλίμου

                            
Ξέρουμε ότι την μνημονιακή συγκυβέρνηση, δεν την ενδιαφέρει τι είναι καλό για την πατρίδα και τον Ελληνικό λαό, αλλά το τι είναι καλό για την τρόικα. Το να μην ενδιαφέρονται για τα εθνικά θέματα, είναι κάτι που μπορεί κάποιος εύκολα να το καταλάβει, αφού δεν έχουν την παραμικρή εθνική ευαισθησία. Το να μην ενδιαφέρονται όμως ούτε για τον τουρισμό του τόπου, που σε τελική ανάλυση θα φέρει χρήματα και θέσεις εργασίας, αυτό πραγματικά είναι άξιο μελέτης, άλλης επιστήμης. Στα πλαίσια λοιπόν του συνολικού σχεδίου πώλησης της πατρίδας μας, στα πλαίσια ενός γενικευμένου «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» σε κάθε τι που μπορούν να βγάλουν στο σφυρί, μαθαίνουμε ότι σύμφωνα με εξαγγελίες η Μαρίνα Αλίμου, θα περάσει σε χέρια ιδιωτών. Μία τέτοια εξέλιξη, αν πραγματοποιηθεί, θα οδηγήσει σε κατάρρευση τους ιδιοκτήτες τουριστικών επαγγελματικών σκαφών αναψυχής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την λειτουργία της Μαρίνας Αλίμου, δίνονται χιλιάδες θέσεις απασχόλησης σε κλάδους που σχετίζονται με το yachting και τον θαλάσσιο τουρισμό εν γένει και τα οφέλη που αποκομίζει η πατρίδα μας είναι τεράστια. Όλα αυτά την στιγμή που οι τούρκοι, αρχίζουν να επισκιάζουν την πατρίδα μας στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού, με δεδομένη την πρόθεση τους ακόμα να αγοράσουν τη μαρίνα του Αλίμου. Επισημαίνεται ότι η μαρίνα Αλίμου εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος του στόλου των επαγγελματικών σκαφών τουρισμού και αποτελεί την μεγαλύτερη μαρίνα επαγγελματικών σκαφών της Μεσογείου.
Όλα αυτά όμως, δεν συγκινούν τους φιλελεύθερους και αριστερούς νεοταξίτες που μας κυβερνούν. Το ζητούμενο για αυτούς είναι το χρήμα και οι ευλογίες των τροϊκανών ανεξάρτητα αν πουληθούν νησιά ή βουνά της πατρίδας. Με την υπ΄αριθμ. 9218/4-4-2013 ερώτηση του ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς συναγωνιστής Νίκος Κούζηλος, κατακρίνοντας την άθλια πολιτική των κυβερνώντων, όσον αφορά την πώληση της μαρίνας Αλίμου, μεταξύ άλλων ζητά εκτός όλων των άλλων να ενημερωθεί αν θα παρθούν κάποια μέτρα προκειμένου να διατηρηθεί ο επαγγελματικός χαρακτήρας της Μαρίνας Αλίμου, ώστε να εξυπηρετεί επαγγελματικά σκάφη αναψυχής. Επίσης, ζητά να απαντηθεί το ερώτημα αν υπάρχει πρόθεση τούρκων επενδυτών να αγοράσουν την μαρίνα Αλίμου. Αναμένουμε απαντήσεις...