Social Icons

Για όλους και για όλα μίλησε ο συναγωνιστής Γερμενής στα Άνω Λιόσια - ΒΙΝΤΕΟ


Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Γιώργου Γερμενή στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού την Πέμπτη 18-4-13 όπου ο συναγωνιστής  μίλησε για όλους και για όλα.
Αφού αρχικά ξεκαθάρισε ότι είναι ένας στρατιώτης του κινήματος και θα προσφέρει στο κίνημα από όπου επιλέξει ο Αρχηγός, τόνισε χαρακτηριστικά ότι όλοι είμαστε ίσοι . Στην συνέχεια μίλησε για τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Είπε για τα γεγονότα της Μανωλάδας ότι όλοι ήξεραν και κανείς δεν μίλαγε,και πως  η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει τους δήθεν ανθρωπιστές.Τόνισε ότι ασχέτως νομίσματος η μόνη λύση για την χώρα είναι να αρχίσει και πάλι να παράγει.
Στην συνέχεια  αναφέρθηκε στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων Αχαρνών Καματερού και το τεράστιο έργο που  προσφέρει, τόνισε δε, πως η τοπική δεν είναι απλώς ένα  γραφείο, είναι το σπίτι του κάθε χρυσαυγίτη και σε αυτό το σπίτι είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι πολίτες που χρειάζονται την βοήθειά μας.
Λάβρος ήταν και στα θέματα που αφορούν τον Δήμο και προέβλεψε ότι το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο που θα σκάσει θα είναι στον  Δήμο Φυλής. Έφτασε η ώρα που ο Δήμος θα περάσει στα χέρια μας με έναν Χρυσαυγίτη Δήμαρχο, είπε  καταχειροκροτούμενος.