Social Icons

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ!

Τα’ χουν χάσει οι καημένοι οι συριζαίοι –και όχι μόνον αυτοί- από την διαρκή άνοδο της Χρυσής Αυγής και ψάχνουν να βρουν που οφείλεται. Κι άλλος λέει το κοντό του, κι άλλος το μακρύ του. Κάποιος Γιώργος Ανανδρανιστάκης, που γράφει στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ και το παίζει (ανεπιτυχώς)...
πνευματώδης, το βρήκε το… «κουμπί της Αλέξαινας» (που λέμε): «Το αίμα της Μανωλάδας έθρεψε τη Χρυσή Αυγή», επιγράφεται το άρθρο-παραλήρημά του. Για λόγους ψυχαγωγίας σας παραθέτουμε ένα μέρος του:
«Σηκώθηκαν οι καραμπίνες στη Νέα Μανωλάδα, έφυγαν τα σκάγια, τραυμάτισαν τριάντα Μπαγκλαντεσιανούς εργάτες, έφριξαν ακόμη και οι πέτρες, γίναμε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ και ποιος κέρδισε πολιτικά από όλο αυτό; Κέρδισε, δυστυχώς, δυστυχέστατα, η Χρυσή Αυγή, που μέσα σε ένα μήνα αύξησε την εκλογική της επιρροή από το 11% στο 13%. Εκατόν σαράντα χιλιάδες άνθρωποι είδαν τους πυροβολημένους εργάτες και αποφάσισαν να ψηφίσουν τους ναζί! Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό, μας πληροφορεί ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας VPRC, που διεξήγαγε τη δημοσκόπηση για τον «105,5 Στο Κόκκινο». Κάθε φορά που γίνεται κάτι ακραίο, η Χ.Α. ενισχύεται δημοσκοπικά. Ενισχύθηκε όταν ο Κασιδιάρης τραμπούκισε την Κανέλλη και τη Δούρου, ενισχύθηκε ακόμη και όταν ο Παππάς ούρησε στο Mega. Μοιάζει με εφιάλτη, σαν να τρέχεις μέσα σε λαβύρινθο και να πέφτεις συνεχώς πάνω σε τοίχους».
Σύντροφοι περαστικά σας (και με το… μαλακό στους τοίχους, μπορεί να χτυπήσετε τα κεφάλια σας, να πάθετε αμνησία και μετά να γίνετε κι εσείς εθνικιστές)!

ethnikismos.net