Social Icons

“Έλληνες Γιατροί”: Χωρίς Κέντρο Υγείας και χωρίς φαρμακείο ΕΟΠΥΥ η Δυτική Αττική


http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/8951/gms1__article__article.jpg
Σε πολίτες ενός κατώτερου θεού έχει μετατρέψει το Υπουργείο Υγείας τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής. Ειδικότερα, φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ δεν υπάρχει σε ολόκληρη τη Δυτική Αττική, οπότε οι κάτοικοι αναγκάζονται να μετακινούνται σε μεγάλες αποστάσεις ώστε να βρούν τα φάρμακά τους.


Το Αττικόν, το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής, ξεχειλίζει από ράντζα και το ελάχιστο προσωπικό αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των νοσηλευόμενων. Το Κέντρο Υγείας Περιστερίου, που θα έπρεπε να επιτελεί ρόλο πρωτοβάθμιας φροντίδας, για να αποσυμφορηθεί το Αττικό, υπολειτουργεί, αναγκάζοντας τους κατοίκους του Περιστερίου και των γύρω περιοχών για μια απλή ιατρική πράξη, να καταφεύγουν στο Πανεπιστημιακό Αττικό.

Ο Υπουργός Υγείας και το κόμμα της καταστροφικής συγκυβέρνησης στις προεκλογικές τους εξαγγελίες είχαν κάνει προγραμματικές δηλώσεις για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας στην χώρα και πως αυτή επιτελεί σημαντικό ρόλο στην αποσυμφόρηση των νοσοκομείων. Απ’ ότι φαίνεται όμως, όχι απλά δεν ενισχύουν τα κέντρα υγείας και τα περιφερειακά ιατρεία, αλλά τα απαξιώνουν, και με τις μνημονιακές καταστρεπτικές τακτικές τους τους βάζουν λουκέτο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα φέρει το θέμα στη Βουλή και θα απαιτήσει να λογοδοτήσουν αυτοί που καταστρέφουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και παίζουν με τις ζωές των Ελλήνων.