Social Icons

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Με την δεύτερη ανακοίνωση του Μητροπολίτου Πειραιώς, αποκαλύπτονται οι αληθινοί εμπνευστές των ανακοινώσεών του και οι κινώντες τα νήματα της εμπλοκής του στην πολιτική ζωή με δηλώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Δυστυχώς οι λύκοι με δορά προβάτου έχουν εισέλθει εις την Ελληνική Ορθόδοξο Εκκλησία και διδάσκουν με σημείο αναφοράς όχι το λόγο του Χριστού αλλά, άκουσον άκουσον, τους ορθοδόξους Εβραίους των ΗΠΑ!
Η δεύτερη ανακοίνωση του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ έρχεται να προστεθεί στον ανηλεή πόλεμο των ΜΜΕ και των αφεντικών του Κράτους που είναι όργανα της Σιωνιστικής "κόζα νόστρα".
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς ασχολείται με το μόνο κόμμα που διαθέτει εθνικά ανακλαστικά και μάχεται για τα δίκαια της Ελλάδος, αλλά δεν θέτει θέμα στην Ιερά Σύνοδο για τα δημοσιεύματα που φέρουν Μητροπολίτη μέλος μασονικής στοάς, ούτε για συναδέλφους του Μητροπολίτες οι οποίοι εμπλέκονται στην πολιτική και σχεδιάζουν τυχοδιωκτική και ανίερη προσέγγιση της άθεης αριστεράς με την Ορθόδοξη Εκκλησία με απώτερο στόχο την παραπλάνηση του λαού, ούτε για την εμπλοκή Μητροπολιτών στην λίστα Λαγκάρντ, αλλά ούτε και για την ιδιαίτερη προτίμηση πολλών συναδέλφων του στα ’’οθωμανικά’’ ήθη. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς με όλους αυτούς αποτελούν μέλη της ίδιας Ιεραρχίας. Αντιθέτως ασχολείται με ένα πολιτικό κόμμα ωσάν να είναι παρεκκλησιαστική οργάνωση τα μέλη της οποίας θα πρέπει να εγκρίνει.
Η Χρυσή Αυγή έχει σκοπό να ενώσει τους Έλληνες .
Σεβόμαστε και τιμούμε την Ορθόδοξη Εκκλησία της οποίας είμαστε μέλη ακόμη και αν αυτό ενοχλεί πολλούς. Τα πιστοποιητικά χριστοήθειας τα αφήνουμε στον Σεβασμιότατο και στην δια της νεκρικής σιγής διοικούσα εκκλησία η οποία καμώθηκε βαρηκοΐα όταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαξίωσε την σημαία μας, όταν έτερη βουλευτής της Ν.Δ. δεξιώθηκε το Προεδρείο της Μ. Στοάς, όταν οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος κυκλοφορούν ελεύθεροι, όταν η Θράκη παραδίδεται στους Τούρκους ,όταν Μητροπολίτης ζητά την απόσυρση των συρματοπλεγμάτων στον Έβρο και αποκαλεί την Κομοτηνή …’’Γκιουμουλτζίνα’’.
Σε πείσμα λοιπόν των ανθελλήνων εντός και εκτός Ελλάδος, και όσων θέλουν να τα έχουν καλά με όλους, η Χρυσή Αυγή εκφράζει την ελληνική ψυχή και παρά τον εξοντωτικό πόλεμο και την εκστρατεία παραπληροφόρησης και κατασυκοφάντησης που της γίνεται θα γιγαντώνεται και θα νικήσει.
Αυτά τα ολίγα και τέλος.
Ως Έλληνες και ως πολιτικό κίνημα, έχουμε να ασχοληθούμε με ζητήματα που απαιτούν άμεση και αποφασιστική δράση εκ μέρους όλων των Ελλήνων. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στους λείχοντας και εκλιπαρούντας για ψηφαλάκια , πολιτικούς.


Πηγή