Social Icons

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ


Λύσσα κακιά έπιασε –για μια φορά ακόμα…- έπιασε τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, για την επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, στα πλαίσια του κοινωνικού έργου του κινήματος. Ιδού, λοιπόν, τα παραληρήματά τους:


Συνονθύλευμα των νοσταλγών των Γκούλαγκ (ΣΥΡΙΖΑ):
«Η νέα εισβολή της Χρυσής Αυγής σε δημόσιο νοσοκομείο δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να σιωπά απέναντι σε αυτή τη νέα πρόκληση των νεοναζί. Η υγεία είναι αναφαίρετο δημόσιο αγαθό που απευθύνεται στο σύνολο της κοινωνίας και κανείς νοσταλγός του Άουσβιτς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει».


Κόμμα των κλεφτών και απατεώνων (ΠΑΣΟΚ):

«Η αντίδραση των εργαζομένων και των πολιτών που βρίσκονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας στην εισβολή των Χρυσαυγιτών αλλά και η άμεση αντίδραση της συντεταγμένης πολιτείας είναι ένα σαφές μήνυμα ότι η κοινωνία αντιδρά. Η τρομοκρατία της Χρυσής Αυγής βρίσκει απέναντι τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας. Όλοι μαζί οφείλουμε να κλείσουμε την πόρτα στους νοσταλγούς της χούντας και του Χίτλερ. Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα και θα συνεχίσει να είναι».

Αριστερά κουρέλια της μνημονιακής συγκυβέρνησης (ΡΗΜΑΔ):

«Η τραμπούκικη εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, συνιστά ευθεία αμφισβήτηση της δημοκρατίας και της νομιμότητας. Στη χώρα μας, η υγεία είναι δημόσιο αγαθό, για όλους τους κατοίκους της, ανεξάρτητα από φύλο, εθνικότητα και θρησκεία. Όσοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν ασθενείς ή συνοδούς τους, παρανομούν. Η δημοκρατία και η κοινωνία των πολιτών είναι ασπίδα προστασίας απέναντι σε όσους καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα. Η Δημοκρατική Αριστερά θα είναι απέναντι σε όσους αμφισβητούν τις αξίες της ανοικτής κοινωνίας».

Και βέβαια, πρόκειται για πιστή αναπαραγωγή των παραμυθιών που έγραψαν τα ΜΜΕ, περί «εισβολής» στο νοσοκομείο, «τραμπουκισμών» κ.τ.λ. Τώρα, πως γίνεται να συνέβησαν όλα αυτά με την πλειοψηφία των «εισβολέων», «τραμπούκων» κ.τ.λ. να είναι γυναίκες, αυτό ας το εξηγήσουν οι καθεστωτικοί και οι μαρξιστές!

Συμπέρασμα: Αυτοί που δε δίνουν ούτε του Αγγέλου τους νερό, που μόνο να παίρνουν ξέρουν, τα λένε αυτά γιατί ζηλεύουν την Χρυσή Αυγή και το κοινωνικό της έργο. Κι όπως λέει και η σχετική παροιμία: «όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»…

 ethnikismos.net