Social Icons

Η ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΧΑΡΝΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ


Την Τ. Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού  επισκέφθηκε την Δευτέρα 11-04-2013,  η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Yγείας της Χρυσής Αυγής, συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου,  συνοδευόμενη από ομάδα Ιατρών, για να μας ενημερώσει, πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....
επεκτείνοντας την Αλληλεγγύη προς τους Έλληνες, στo πλαίσιo δωρεάν παροχής υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, θα παρέχει δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις, στις 15 Απριλίου σε όσους Έλληνες το επιθυμούν.

Η συναγωνίστρια, στην ομιλία που έγινε μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα μίλησε για τα προβλήματα που μαστίζουν τον χώρο της υγείας. Στη συνέχεια προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να επισκεφθούν τον Συμβουλευτικό Σταθμό Υγείας της Χρυσής Αυγής που μέσα από ένα ευρύ δίκτυο ιατρών παρέχει διαμεσολαβητικές υπηρεσίες απευθυνόμενη σε αποδεδειγμένα αδυνατούντες και ανήμπορους συνέλληνες .


Στο τέλος, η συναγωνίστρια μαζί με τους γιατρούς που την συνόδευαν, προχώρησαν στις εγγραφές όσων Ελλήνων επιθυμούν να έχουν δωρεάν καρδιολογική εκτίμηση, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στα πιστοποιημένα ιατρεία του δικτύου των ιατρών που εθελοντικά και αφιλοκερδώς υποστηρίζουν το δύσκολο κοινωνικό έργο των «Ελλήνων Ιατρών».