Social Icons

ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΑΦΡΩΣΕΙ 54... ΝΑΙ 54... ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ...

Συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αχαρνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α’ Α.Τ. Αχαρνών, έξι αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, οι οποίοι διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές σε εργοστάσια, επιχειρήσεις και εταιρείες στη περιοχή των Αχαρνών. Αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες από τις αρχές του έτους 2013 είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με διακριτούς ρόλους και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές σε εργοστάσια, επιχειρήσεις, εταιρείες και τους περιβάλλοντες χώρους αυτών.
Όπως εξακριβώθηκε, η παραπάνω σπείρα, από τις αρχές του έτους έχει διαπράξει 54 διαρρήξεις-κλοπές στην περιοχή των Αχαρνών. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων ανέρχεται στα 400.000 ευρώ.
Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (τροχοί, τρυπάνια, λοστοί, κόφτες, κατσαβίδια, κ.λπ.)
• Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεοράσεις, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηχοσυστήματα, μικροσυσκευές κ.α.).
• Διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών (μπαταρίες, ζαντολάστιχα, φανάρια κ.λπ.)
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

stoxos.gr