Social Icons

Η… ΠΑΡΔΑΛΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΚΑΙ… ΑΔΕΛΦΑΤΟ



Γράφει ο Αντίοχος...

Η… παρδαλή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Μιας και είναι η… εποχή των διαβόητων gay parade (η πρώτη έγινε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, η δεύτερη θα γίνει το προσεχές Σάββατο στη Θεσσαλονίκη – και οι δυο υπό την αιγίδα της αμερικανικής πρεσβείας…), θα σας παρουσιάσουμε σήμερα την…

παρδαλο-κομμουνιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία λέγεται «Κόκκινο», καθώς και τις θέσεις της. Τώρα, γιατί λέγεται «Κόκκινο» και όχι «Ροζ», τραβάτε ρωτάτε τους. Βέβαια, «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» στις παρελάσεις της ανωμαλίας και στα… δικαιώματα των κιναίδων, εξέφρασαν ήδη δημοσίως από την προηγούμενη Παρασκευή άλλα δύο κόμματα του… συνταγματικού τόξου, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, αλλά όπως και να το κάνουμε ο ΣΥΡΙΖΑ κατέχει παλαιόθεν τα… πρωτεία σ’ αυτές τις ανώμαλες καταστάσεις, κι αυτό νομίζω πως το… αναγνωρίζουν άπαντες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το… πισωγύρισμα.

Βέβαια, μη νομίζετε πως η συνιστώσα λέει τα δικά της, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει κάτι διαφορετικό. Τα ίδια πιστεύουν, τα ίδια λένε, αλλά η συνιστώσα τα λέει… σύκα και τσουβαλάτα, ενώ ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ ολίγον πιο… κομψά. Οι μεν είναι φανεροί, οι δε… κρυφά ταλέντα. Να και η ανακοίνωση του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ, που ζητάει… θεσμική αναγνώριση των ανωμάλων:
«Στη σημερινή συγκυρία με την άνοδο του φασισμού σε όλα τα επίπεδα και το ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής να ζητάει να πισωγυρίσει την Ελλάδα σε δεκαετίες και εποχές μαύρες για τη δημοκρατία, η πάλη για την άρση των διακρίσεων είναι πάλη ουσιαστικά για πρόοδο. Οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες και οι διεμφυλικοί (τρανς), στις παρούσες συνθήκες πλήττονται διπλά: Αφενός σαν μέλη της κοινωνίας πλήττονται από τα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα με συρρίκνωση του εισοδήματος και φαλκίδευση των εργατικών δικαιωμάτων, και αφετέρου, σαν μέλη μιας ομάδας που η ύπαρξή της δεν αναγνωρίζεται από κανέναν κρατικό θεσμό και φορέα».

(ΥΓ): Σύντροφοι προσοχή! Σίγουρα μεταξύ σας υπάρχει κάποιος… προβοκάτορας. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το «να πισωγυρίσει». Γράφονται τέτοιες κουβέντες σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις;

Ο κιναιδισμός είναι κάργα… αντικαπιταλιστικός.

Ας επιστρέψουμε, όμως, στην… παρδαλή συνιστώσα. Η οποία κάνει κατ’ αρχάς μια… μαρξιστική ανάλυση (σε κείμενο με τίτλο: «Ομοφυλοφιλία: αλήθειες και ψέματα για τον διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό»), που αποδεικνύει με… ακλόνητα επιχειρήματα, ότι ο κιναιδισμός είναι κάργα… αντικαπιταλιστικός: «Ο καπιταλισμός αξιοποιεί τις σχέσεις ιεραρχίας που υπάρχουν στην παραδοσιακή πατριαρχική οικογένεια. Ο άνδρας εξουσιάζει τη γυναίκα και το ανδρόγυνο εξουσιάζει τα παιδιά. Έτσι, η πατριαρχική οικογένεια προετοιμάζει τα μέλη της να υπακούν και να υποτάσσονται στα αφεντικά στους χώρους εργασίας. Αυτού του είδους η οικογένεια διδάσκει την υποταγή «στους ανώτερους» από τα γεννοφάσκια. Επίσης, στην πατριαρχική οικογένεια η γυναίκα προσφέρει δωρεάν εργασία (νοικοκυριό, μεγάλωμα παιδιών, φροντίδα ηλικιωμένων) κάτι που προφανώς βολεύει τον καπιταλισμό. Η ομοφυλοφιλία σπάει αυτό το πρότυπο της πατριαρχικής οικογένειας, γι’ αυτό και ο καπιταλισμός πολύ συχνά καταπολέμησε τους ομοφυλόφιλους (σε αγαστή συνεργασία με τους παπάδες και τους φασίστες)».

Άλλο η Βασιλεία του Θεού κι άλλο ο «σοσιαλιστικός παράδεισος».

Είναι, όμως, και αντιχριστιανικός και πάει ταμάμ με τη ρήση του Μαρξ «η θρησκεία είναι το όπιο του λαού», άρα τους… ταιριάζει: «Ο χριστιανισμός καταδικάζει την ομοφυλοφιλία ΗΔΗ από την εποχή του Χριστού. Ο Απόστολος Παύλος στην επιστολή του «προς Τιμόθεον» αναφέρει:«Οι ομοφυλόφιλοι (αρσενοκοίτες) δεν μπορούν να κληρονομήσουν τη Βασιλεία του Θεού.» (Α΄Τιμοθ.1:10). Η καταδίκη της ομοφυλοφιλίας συνεχίζεται (με πολύ σκληρότερο τρόπο) και από τους λεγόμενους “άγιους” πατέρες της Εκκλησίας, πχ Ιωάννης Χρυσόστομος και Νικόδημος ο Αγιορείτης (Πηδάλιον). Όποιος μελετήσει αυτά τα “ιερά” κείμενα θα σοκαριστεί από τη σκληρότητα, με την οποία αντιμετωπίζονται οι ομοφυλόφιλοι».

Λένιν: η σοσιαλιστική επανάσταση είναι το πανηγύρι του… αδελφάτου!

Και δεν είναι μόνο αντικαπιταλιστικός, αλλά είναι και εξόχως… σοσιαλιστικός ο κιναιδισμός και μάρτυράς τους ο ίδιος ο… Λένιν: «Αντίθετα, ο σοσιαλισμός δεν μπορεί παρά να είναι στο πλευρό ΟΛΩΝ των καταπιεσμένων, άρα και των ομοφυλόφιλων και ιδιαίτερα των μεταναστριών και μεταναστών ομοφυλόφιλων. Η Σοβιετική Ρωσία του 1917 ήταν το πρώτο κράτος που αποποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία, μέχρι που πήρε την εξουσία ο Στάλιν και η καταπίεση των ομοφυλόφιλων εργαζόμενων άρχισε και πάλι. Τα δυτικά “πολιτισμένα” κράτη αποποινικοποίησαν την ομοφυλοφιλία αρκετές δεκαετίες αργότερα. Η σοσιαλιστική επανάσταση είναι το πανηγύρι όλων των καταπιεσμένων, έγραφε ο Λένιν ήδη από το 1905. Οι γκέι, οι λεσβίες και οι τρανς προφανώς και δε θα λείπουν από αυτή τη γιορτή της ανθρώπινης χειραφέτησης και της αλληλεγγύης!».

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το αδελφάτο.
Ιδού και το… πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, για το αδελφάτο, όπως το παρουσιάζει με τον πηχαίο τίτλο «ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ!» η… ροζ συνιστώσα:

➤ Να θεσμοθετηθεί ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών με πλήρη και ίσα δικαιώματα εδώ και τώρα!
➤ Πολιτικό άσυλο χωρίς περιορισμούς στους πρόσφυγες και στις προσφύγισσες που διώκονται στις χώρες τους λόγω ομοερωτικού σεξουαλικού προσανατολισμού ή διαφορετικής ταυτότητας φύλου (Ιράν, Ιράκ, Βόρεια Νιγηρία, Σαουδική Αραβία, κλπ).
➤ Εισαγωγή της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία εντός του σχολικού ωραρίου, με ισότιμη παρουσίαση της ομοφυλοφιλίας ως φυσιολογικής ερωτικής συμπεριφοράς.
➤ Άμεση ψήφιση αντιρατσιστικού νόμου που θα ποινικοποιεί τη ρητορική μίσους εναντίον των ομοφυλόφιλων, των αμφιφιλόφυλων, των τρανς και άλλων κοινωνικών ομάδων (μετανάστες, εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες, άτομα με αναπηρία, κλπ), αλλά και θα προσδίδει ιδιαίτερη ποινική απαξία σε οποιαδήποτε «επίθεση μίσους» λόγω φύλου, φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου, θρησκείας, πολιτικών ή άλλων πεποιθήσεων.
➤ Να αναλάβουν αντισεξιστική δράση και τα εργατικά σωματεία.

Η… καταπιεσμένη μειονότητα ξεσηκώνεται… μαχητικά!
Εκεί, όμως, που το πράμα έχει μεγάλη πλάκα, είναι στην αιτιολόγηση της τόσο φανατικής υποστήριξής τους στο αδελφάτο. Δεν είμαστε όλοι αδερφάρες, λέει η συνιστώσα, μας… παρεξηγήσατε, με τους… καταπιεσμένους είμαστε: «Καταρχάς η Αριστερά πρέπει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα ΟΛΩΝ των καταπιεσμένων και πάνω απ’ όλα το δικαίωμα στην ισότητα. Και οι ομοφυλόφιλοι είναι από τις πιο καταπιεσμένες ομάδες πληθυσμού στην Ελλάδα. Άλλωστε, γι’ αυτό το λόγο, πουθενά στην καθημερινή μας ζωή δεν βλέπουμε ομοφυλόφιλους: Διότι δεν τολμάνε σχεδόν ποτέ να αποκαλύψουν την ομοφυλοφιλία τους, παρά μόνο σε ένα πολύ στενό κύκλο φίλων (και αν). Κινούνται κρυφά και υπόγεια, με τον φόβο της κοινωνικής κατακραυγής. Άρα ναι, τους υπερασπιζόμαστε μαχητικά». Εδώ που τα λέμε, έχουνε τα δίκια τους οι… συνιστωσάκηδες. Πράγματι, πουθενά δε βλέπουμε κίναιδους σήμερα! Και πολύ περισσότερο στην ελληνική τηλεόραση… .