Social Icons

Νεκρός αστυνομικός από τους αλβανούς δραπέτες των Τρικάλων


Οι ίδιοι αλβανοί τα ξημερώματα της Κυριακής δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών σε μπλόκο που τους είχαν στήσει.
Οι δραπέτες από την στρατιωτική επιχείρηση του UCK στις φυλακές Τρικάλων συνεχίζουν και διαφεύγουν και σπέρνουν τον τρόμο στο διάβα τους.

 Στις 31 Μαρτίου μία Ελληνίδα έχασε την ζωή της απλώς επειδή περνούσε τον ίδιο δρόμο με τους κακοποιούς και βρέθηκε στην μέση διασταυρωμένων πυρών.
Σήμερα τα ξημερώματα ένας αστυνομικός έχασε την ζωή του από τα πυρά που άνοιξαν εναντίον τους οι δραπέτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δραπέτες, που κυκλοφορούν ελεύθεροι ελέω Ρουπακιώτη και Δένδια, ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλων ένα όχημα της ασφάλειας και επιβιβάστηκαν στο όχημα. Ένας από αυτούς άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα αστυνομικός πατέρας δύο παιδιών που περίμενε το τρίτο του παιδί.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες έχουν καταστεί έρμαιο στα χέρια των αδίστακτων αλλοδαπών κακοποιών, οι οποίου σπέρνουν τον τρόμο και τον θάνατο στο διάβα τους. Από την άλλη μεριά οι υπουργοί, Δένδιας και Ρουπακιώτης, δείχνουν πρωτοφανή αδιαφορία για τέτοια περιστατικά, αλλά αντιθέτως είναι λαλίστατοι και εξαιρετικά αγχωμένοι για να πολεμήσουν την Χρυσή Αυγή με κάθε τρόπο και μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο.
Αν έχουν ελάχιστο ίχνος τσίπας μέσα τους, οφείλουν να παραιτηθούν άμεσα!