Social Icons

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ… ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗΣ!



Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο έχουν αποθρασυνθεί οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» που έχουν πλημμυρίσει από άκρου εις άκρον την πατρίδα μας, είναι και η παρακάτω είδηση (από το defencenet):


«Και λαθρέμποροι και κλέφτες και… «κυνηγοί» μετάλλων ήταν οι τέσσερις αλλοδαποί που συνελήφθησαν στην Κόρινθο! Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασαν στο σημείο να ξηλώνουν ακόμη και τις πινακίδες με τις… ονομασίες των δρόμων για να τις πωλούν σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων!
Οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου είχαν πληροφορίες ότι οι τέσσερις Πακιστανοί ηλικίας 56, 19, 35 και 31 χρόνων διακινούσαν λαθραία τσιγάρα και έκαναν έρευνα στο σπίτι τους. Οι πληροφορίες τους επιβεβαιώθηκαν, καθώς βρήκαν 675 πακέτα τσιγάρων που είχαν στην κατοχή τους ο 56χρονος και ο 19χρονος, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Όμως, στην κατοχή του 35χρονου και του 31χρονου βρέθηκε ένας φορητός υπολογιστής που αποδείχθηκε προϊόν κλοπής και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του, ενώ κατασχέθηκαν και διάφορες άλλες ηλεκτρονικές συσκευές των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούνται.
Η έκπληξη των αστυνομικών, όμως, ήταν μεγάλη όταν βρήκαν και έξι μεταλλικές πινακίδες οδοσήμανσης, που είχαν αρπάξει οι δράστες από τους δρόμους της πόλης…».

Στο τέλος, θα… σηκώσουν κι εμάς τους ίδιους!

(ΥΓ): Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!