Social Icons

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...

Στην Τ.Ο. Πειραιά μίλησε την περασμένη Τρίτη η συναγωνίστρια και μέλος της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών – Καματερού Κορίνα Πενέση με θέμα « Γιατί Είμαστε Εθνικιστές».
Ξεκινώντας την ομιλία της με την ρήση του Εθνικού μας Ποιητή Κωστή Παλαμά:  «Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής».
Ο Εθνικισμός βρίσκεται μέσα μας! Είναι καταχωρημένος στο DNA μας από τη δημιουργία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ γένους!
Είναι μήπως κακή, βρώμικη, δόλια η λέξη ΄Εθνος; ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ! ΄Αρα, ούτε και ο Εθνικισμός είναι κακός, είναι τέτοια όμως η φύση του ενάντια στο κυρίαρχο τωρινό καθεστώς και γι΄ αυτό τον χτυπούν λυσσαλέα από παντού, είπε η συναγωνίστρια.

Θύμισε στο κοινό ότι Εθνικιστές αυτοαποκαλέστηκαν στο παρελθόν με περηφάνια ο Κωστής Παλαμάς , ο μεγάλος εθνικός καθοδηγητής Ίων Δραγούμης και τόσοι άλλοι μεγάλοι και σπουδαίοι άνθρωποι.
Ο Έλληνας δε μπορεί από τη φύση του να είναι κομμουνιστής, τροτσκιστής, μαρξιστής και όλα αυτά τα ξενόφερτα δημιουργήματα και ιδεολογίες. Αν κάποιος ασπαστεί κάτι από αυτά, παύει να είναι Εθνικιστής.
Ο Εθνικισμός, είναι φυσικός, αγνός και τέλειος και  είναι ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ στο DNA του Έλληνα… είπε καταχειροκροτούμενη.
Μας παρέπεμψε σε αυτό που είπε ο Στρατής Μυριβήλης: «Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής, παύει να΄ναι Έλληνας.
Στην συνέχεια μίλησε για τον σημαντικότατο ρόλο της  γυναίκας στην Εθνικιστική κοινωνία. Καθήκον της είναι να βελτιώσει πρώτα τον εαυτό της και την προσωπικότητά της για να μπορεί να προσφέρει στο σύνολο.
Τόνισε ότι οι γυναίκες πρέπει να νοιώθουν περήφανες Ελληνίδες και να σεβαστούν το θείο δώρο της μητρότητας που τους χάρισε η Φύση. Ύψιστο καθήκον της γυναίκας  είναι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών της. Η γυναίκα είναι αυτή που αναλαμβάνει τον ιερό ρόλο της μητέρας, για να διαφυλαχτεί η πολιτιστική κληρονομιά.
Η συναγωνίστρια κλείνοντας την ομιλία της είπε ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι άνθρωποι αυτοί που στρέφουν τώρα το βλέμμα τους σε εμάς για να αποκομίσουν προβολή ή προσωπικά οφέλη. Θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους συνειδητοποιημένους, που εκτιμούν τον Αγώνα μας και είναι έτοιμοι να συμβάλλουν σ΄αυτόν, όχι κρίνοντας εκ του ασφαλούς από τον καναπέ τους, αλλά με πράξεις, με αυτοθυσία, κλείνοντας τα αυτιά τους στις  Σειρήνες του κέρδους και της επίπλαστης ευημερίας και κυρίως, ανθρώπους, που δεν θα ζητήσουν να λάβουν μερίδιο στη δόξα και δεν θα αμφισβητούν τους ανθρώπους και την ιεραρχία του Κινήματος.

Ο Σκοπός μας είναι ένας: η τελική Νίκη και η δημιουργία του Εθνικού – Λαϊκού κράτους των Ελλήνων.