Social Icons

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΕΧΟΥΝ… ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

Εγκληματούσαν που εγκληματούσαν αρκετοί εκ των «ευπαθών», τώρα που άκουσαν και για «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια έχουν… ξεσαλώσει πλήρως και δεν υπολογίζουν τίποτα!

Έτσι, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Σταυρό Λαμίας, μετά από καταδίωξη πέντε τσιγγάνοι ηλικίας 28, 21, 18, 17 και 21 ετών για κλοπές Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και αντίσταση σε βάρος αστυνομικών.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί, εντόπισαν στο Δ.Δ. Μακρυρράχης Δομοκού, ένα Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο με πέντε επιβαίνοντες, στο οποίο έκαναν σήμα για διενέργεια ελέγχου. Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κινούμενος προς την περιοχή Περιβόλι Δομοκού.
Ακολούθησε καταδίωξη σε δύσβατο επαρχιακό οδικό δίκτυο, μεγάλα διαστήματα του οποίου αποτελούνται από στενούς χωματόδρομους, στο πλαίσιο της οποίας, οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά μετά από 2 ώρες περίπου να ακινητοποιήσουν το καταδιωκόμενο όχημα, στο Δ.Δ. Σταυρού Λαμίας, όπου οι πέντε «ευπαθείς» δράστες αντιστάθηκαν σθεναρά κατά την σύλληψή τους, εξυβρίζοντας παράλληλα τους αστυνομικούς.
Από την ανάκριση προέκυψε ότι οι «ευπαθείς» είχαν κλέψει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από οικία στην περιοχή Ανάβρα Καρδίτσας. Επιπλέον προέκυψε ότι στην ανωτέρω περιοχή εγκατέλειψαν ένα επίσης κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο είχαν βουτήξει την Παρασκευή από τα Φίλια Σοφάδων Καρδίτσας.
Επίσης, συνελήφθησαν στην Τρίπολη τρεις «ευπαθείς», ηλικίας 21, 18 και 18 ετών, οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής, αφού αρχικά πλησίασαν έναν 22χρονο, με την απειλή βίας αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!