Social Icons

Οι Εθνικιστές οδηγοί ταξί έστειλαν το μήνυμα της Νίκης


Το συνδικαλιστικό όργανο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α ( Λαϊκός Σύνδεσμος Οδηγών Ταξί Αττικής), μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα των πέντε μηνών απέδειξε ότι όταν ένα κίνημα έχει σωστές ιδεολογικές βάσεις και έχει πίστη πειθαρχία και ακολουθεί μία συγκεκριμένη γραμμή, μπορεί να κάνει θαύματα.

Έδωσαν ένα συνταρακτικό χτύπημα σε όλα τα άλλα συνδικαλιστικά όργανα του κατεστημένου που τόσα χρόνια καταδυνάστευαν και κορόιδευαν τον κόσμο και τους εργαζομένους των διαφόρων υπηρεσιών. Οι συναγωνιστές μας κατέβηκαν στις εκλογές μόνο με 39 υποψηφίους και αυτό ήταν επιλογή μας και μόνο, διότι αν θέλαμε να τοποθετήσουμε περισσότερο κόσμο στο ψηφοδέλτιο, υπήρχαν διαθέσιμοι τουλάχιστον επιπλέον 50 άτομα. Την ίδια στιγμή που οι άλλες κομματικές παρατάξεις είχαν τον πολλαπλάσιο αριθμό υποψηφίων (ο μικρότερος αριθμός υποψηφίων ψηφοδέλτιο ήταν 320 άτομα), η ύπαρξη τους επικρατούσε αρκετά χρόνια και ασκούσαν αρνητική προπαγάνδα εναντίον του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α, ώστε να μην χαίρουν καμίας υποστήριξης από κανέναν. Αυτό αποδεικνύει τρανά ότι οι ψήφοι που πήραν οι Συναγωνιστές ήταν καθαρά συνειδητοί ψήφοι.
Οι άθλιες προπαγανδιστικές κινήσεις τους έπεσαν στο κενό και τώρα ο ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α βρίσκεται με ένα τρομακτικό ποσοστό του 13,75% και με κατοχυρωμένες τρείς (3) έδρες. Βγήκαν δηλαδή τρίτη παράταξη μετά την Νέα Δημοκρατία και το ΚΚΕ. Τους αξίζουν ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσαν και κυρίως για το γεγονός ότι λειτούργησαν σαν μία τοπική οργάνωση, αυστηρά και μόνο ακολουθώντας την γραμμή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του Αρχηγού μας και των υπεύθυνων τους.
Έχοντας ως οδηγό το συνδικάτο των οδηγών ταξί, πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα συνδικάτα ίδιας ιδεολογίας και δυναμικής. Όπως αυτό των οδηγών φορτηγών και λεωφορείων. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και ό,τι κάνει, το κερδίζει με την αξία της, μακριά από μικροπολιτικά και χυδαία συμφέροντα και οφέλη, μόνο με αγνό και τίμιο αγώνα.

Νικόλ Μπενέκη