Social Icons

ΕΛΛΑΣ: Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!



Σοβαρό επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο χώρο παραλαβής κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, όταν μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» (του ΣΥΡΙΖΑ…) επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Η επίθεση έγινε την ώρα που οι… χαριτωμένοι ληστοτρομοκράτες Βορείων Προαστίων (και μιλάμε γι’ αυτούς που συνελήφθησαν μετά τη ληστεία στον Βελβενδό Κοζάνης) γύριζαν στη φυλακή από την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών, όπου διεξάγεται η δίκη τους. Οι ληστοτρομοκράτες (Β.Π.) επιτέθηκαν αιφνιδίως στους αστυνομικούς, πετώντας τους καρέκλες, πυροσβεστήρες και ότι άλλο βρήκαν μπροστά τους. Η επίθεση έληξε με παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, όταν οι ληστοτρομοκράτες (Β.Π.) δεν είχαν τι άλλο να… πετάξουν στους αστυνομικούς! Στην αρχή, το υπουργείο Παραφροσύνης του Ρουπακιώτη, διέψευσε το συμβάν! Προφανώς, για να μη φορτώσει με επιπλέον κατηγορίες τους προστατευόμενους παρακρατικούς!
Ερώτηση: θα αποτολμούσαν οι βουτυρομπεμπέδες συνιστωσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν κάτι τέτοιο αν ήξεραν ότι μετά οι αστυνομικοί θα τους πατάγανε στα λαρύγγια; Αλλά, βλέπετε εδώ έχουμε Δένδια και «ευνομία παντού», οπότε όλα επιτρέπονται…

(ΥΓ): Αφού τα «παιδιά» είχαν… παράπονα, γιατί δεν έπαιρναν τις… μαμάδες τους, εκεί στα Βόρεια Προάστια;
Ή έστω τον Ρουπακιώτη;



ethnikismos.net