Social Icons

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ (ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ) ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ.


Μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει και στην Ελλάδα, αν περάσει κάποιο από τα πολλά και διάφορα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια που κυκλοφορούν, μας δίνει η είδηση για τη δίωξη που ασκήθηκε κατά της αρχηγού του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μήνυση που της υποβλήθηκε από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους «υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» αντιμετωπίζει, τώρα κατηγορίες για «ρατσιστική ρητορεία και προπαγάνδα υπέρ των φυλετικών και θρησκευτικών διακρίσεων». Να σημειωθεί, ότι ειδική επιτροπή του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ψήφισε την άρση της βουλευτικής της ασυλίας.
Η ψηφοφορία στην επιτροπή έγινε πριν από λίγες ημέρες και όπως ήταν αναμενόμενο, η άρση της ασυλίας της Λεπέν που είναι ευρωβουλευτής συγκέντρωσε την συντριπτική πλειοψηφία και αναμένεται πλέον η επικύρωση από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου.
Ποιο ήταν το «αδίκημα» στο οποίο υπέπεσε η Λεπέν; Σε προεκλογική της συγκέντρωση το 2010 στη Λυών είχε συνδέσει την εικόνα της δημόσιας προσευχής των Μουσουλμάνων στους δρόμους της Γαλλίας με αυτήν της γερμανικής κατοχής και είχε τονίσει πως δείχνει ότι οι Μουσουλμάνοι έχουν κάνει τη δική τους κατοχή στη χώρα, όπως οι Γερμανοί κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Για να μην το κουράζουμε το θέμα, αν περάσει κάποιο από τα «αντιρατσιστικά», όποιος πει κουβέντα για τους λαθρομετανάστες, ακόμα και την πιο αθώα (π.χ. ότι έχουν μαζευτεί πάρα πολλοί στη χώρα μας, ότι έχουν μεγάλη συμβολή στην εγκληματικότητα, κ.τ.λ., θα μηνύεται προς δόξαν της… δημοκρατίας και της… ελεύθερης έκφρασης.