Social Icons

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...

Για την ζωή και το έργο του Ρήγα Φεραίου μίλησε η συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση την Πέμπτη 20-6-2013 στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού λέγοντας ότι ο Ρήγας Φεραίος δεν υπήρξε μοναχά ο Πρωτομάρτυρας, ο οραματιστής, ο κήρυκας του Ξεσηκωμού ο πολιτικός νους, ο κατηχητής του γένους, αλλά και ο...
πνευματικός άνθρωπος με τις ανησυχίες, τις αναζητήσεις, τους ιδεολογικούς του προσανατολισμούς, το πλούσιο συγγραφικό έργο, που πήγε να μετουσιώσει τη θεωρία σε πράξη. Επίσης διάβασε στίχους από τον θούριο τονίζοντας πόσο επίκαιρος είναι στις μέρες μας.
Τέλος έκλεισε την ομιλία της κάνοντας μια σύγκριση του χθες με το σήμερα λέγοντας χαρακτηριστικά :

ως πότε θα ανεχόμαστε αυτήν την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας. 

Ως πότε θα είμαστε σκλαβωμένοι στο εβραιοτραπεζικό σύστημα .

Ως πότε θα χάνουμε τα αδέλφια μας και του φίλους μας που δεν αντέχουν άλλο αυτήν την κατάσταση και στην καλύτερη περίπτωση μεταναστεύουν .

Δουλεύουμε όλη μέρα και αυτοί πασχίζουν να μας πιούν το αίμα μπορεί γιατί ο πασάς σήμερα λέγεται Στουρνάρας ο αγάς Βενιζέλος ο σουλτάνος Σαμαράς που έχουν μαζί τους τα γιουσουφάκια της αριστεράς.

Λεέι ο Ρήγας Ανδρείοι καπετάνοι, παπάδες, λαϊκοί,

σκοτώθηκαν κι' αγάδες, με άδικον σπαθί.

Και σήμερα μπορεί να μην υπάρχει το σπαθί του Τούρκου έχουν οδηγηθεί όμως στην αυτοκτονία και τον θάνατο ΑΔΙΚΑ χιλιάδες Έλληνες. Φτάνει πια.

Πλησιάζει η ώρα  που θα γίνει αρχηγός του κράτους ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι νόμοι θα είναι ο πρώτος και μόνος οδηγός μας είπε καταχειροκροτούμενη.