Social Icons

ΕΓΧΩΡΙΑ, ΤΡΟΪΚΑΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

Την ώρα ετούτη που η πατρίδα μας κυβερνάται από την ημεδαπή διακομματική τρόικα της που συναποτελούν η δήθεν “δεξιά” ΝΔ που δεν είναι ούτε νέα ούτε δημοκρατία, του ΠΑΣΟΚ που κι αυτό δεν είναι ούτε πανελλήνιο ούτε σοσιαλιστικό αλλά και της ΔΗΜΑΡ ακρωνύμιο που αυτοαναιρείται αφού δημοκρατία με ελευθεροστομία και αριστερά δεν μπορούν να συνυπάρξουν, όλοι μας βυθιζόμαστε στην οικονομική αφυδάτωση και στη κοινωνική αποσκελέτωση.
Ένα-ένα τα εγχώρια κομματικά γιουσουφάκια που υπηρετούν με Εθνική αφωνία και δουλική υποταγή στους εκπροσώπους των επικυρίαρχων της γης που εδώ αποκαλούμε “τρόικα”, μας υποδεικνύουν σιωπή, ανοχή, υποταγή.
Ο κορυφαίος του αυτοκτονικού χορού, ο διαχειριζόμενος ιλιγγιώδη για τα μέτρα του απλού πολίτη ποσά, ο εντεταλμένος πρωθυπουργός-διαχειριστής ο τροικανός κομισάριος Αντώνης, χρειάζεται ειδικό αφιέρωμα που θα περιγράφει πολιτικά ασυνεπείς και αήθεις επιλογές. Ο Φανούρης, ένα δήθεν ταπεινό δεκανίκι της τριμερούς κυβερνητικής εθνοδοσίας, υποδύεται τον σιωπηλό και σοφό…Βούδα. Όσο για το τρίτο θλιβερό συστατικό, αυτό είναι λοιπόν το εξωνημένο ΠΑΣΟΚ. Είναι ένα συστατικό του ιδεολογικοπολιτικού εκτρώματος που μας κυβερνά το ΠΑΣΟΚ, ο βραχίονας του Αμερικανοσιωνιστικού κεφαλαίου, που εγκλώβισε στις κομματικές του τάξεις, εκατομμύρια εύπιστων και ταλαιπωρημένων συνελλήνων. Τώρα που πολιτικά και τεμαχίστηκε και τιμαριωποιήθηκε και εξαπονδρίσθηκε, ανεδείχθη η πολιτική ένδεια του συρφετού των ιδεολογημάτων που επικαλείτο ώστε να παρασύρει τους Έλληνες πολίτες και να τους αποσπάσει τα κλειδιά της εθνικής και πολιτικοοικονομικής τους ανεξαρτησίας.
Τώρα πλέον που η κερδοσκοπική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την πολιτικοεμπορική επωνυμία “ΠΑΣΟΚ” αφού λεηλάτησε σύμπασα την Εθνική μας οικονομία και τις ατομικές μικροπεριουσίες βουλιάζει στη πολιτική και ηθική ανυποληψία, κανείς δεν εντυπωσιάζεται από τα ποσοστά δημοσκοπικής του απήχησης που θυμίζουν…”πολικές αρνητικές θερμοκρασίες”.
Τώρα πλέον, το πολιτικό τερατούργημα ονόματι ΠΑΣΟΚ συνιστά γραφικό απομεινάρι μιάς εποχής που κανείς μας δεν θέλει να θυμάται γιατί θυμίζει στους εξαπατημένους ψηφοφόρους του,την αφέλεια και την επιπολαιότητα με την οποία το περιέβαλλαν και στήριξαν οι αφελείς και επιπόλαιοι πολίτες συνυπογράφοντας ταυτόχρονα τη κορυφαία σύγχρονη εξαπάτηση του Eλληνικού λαού με…δημοκρατικές διαδικασίες. Με μια ηγεσία που εμφανέστατα και καταφανέστατα χαρακτηρίζεται από κοινωνικό παχυδερμισμό και απόλυτη αναλγησία για τη Προκρούστεια οικονομική πολιτική που εφαρμόζει ο τρικοματικός βραχίονας των τροικανών, το κόμμα που φλερτάριζε με τα κολχόζ του Τσαουσέσκου, τις Αλγερινές μαντήλες, τις Λυβικές καμήλες και τις Κουβανέζικες μπριγάδες, σήμερα αποτελεί κομματική καρικατούρα και οι θέσεις του, χθεσινές και σημερινές, πολιτικά ανέκδοτα…
Το κακό είναι πως πλέον το Ελληνικό Έθνος,ο Ελληνικός λαός,ο Έλληνας πολίτης, βρίσκονται αιχμαλωτισμένοι στο δόκανο του διεθνούς Εβραιοσιωνιστικού τραπεζικού, τοκογλυφικού συστήματος.Εύλογα αναρωτιέται ο κάθε κάτοικος της υπό κατοχή χώρας μας, με ποιό τρόπο θα μπορούσε να απεμπλακεί η πατρίδα μας από τη πολιτική Λερναία Ύδρα που έχει ενσκήψει στη πατρίδα μας, στη πατρίδα των γονιών μας, στη πατρίδα που γεννηθήκαμε και την οποία ούτε θέλουμε ούτε πρόκειται να εγκαταλείψουμε. Η απόγνωση που ένα χρόνο πριν διαγραφόταν στο πρόσωπο του Έλληνα πολίτη, πλέον υποχωρεί.
Δεν μιλά τώρα πια ο μέσος Έλληνας. Χαμογελά όταν αρχίζει πολιτική κουβέντα, χαμογελά, σφιχτά, αινιγματικά, πεισματωμένα, με προσωπείο που κρύβει καθυποταγμένη οργή.
Περιμένοντας την ώρα που θα του δοθεί η ευκαιρία να φτύσει και να χαστουκίσει με τη ψήφο του όλους αυτούς που υποτίμησαν τη νοημοσύνη του, περιφρόνησαν την αξιοπρέπειά του, ποδοπάτησαν τη ζωή του, ρύπαναν όλα όσα θεωρούσε όσια και ιερά.Τα πολιτικά υποπόδια του ΔΝΤ,η δική μας ενδοτική κυβέρνηση του σύγχρονου Πήλιου Γούση που με το δήθεν γοητευτικό του χαμόγελο αιχμαλώτισε τη Γερμανίδα καγκελάριο έχει σαν αποστολή να μας οδηγήσει στα χαμηλότερα σκαλοπάτια Εθνικής ανεξαρτησίας, οικονομικής αυτοτέλειας, πολιτικής αξιοπρέπειας. Ομως, αν οι πολιτικοί μας Χατζηαβάτηδες έχουν εθισθεί και διαπαιδαγωγηθεί σε συμπεριφορές και νοοτροπίες εθελοδουλείας και πολιτικής οσφυοκαμψίας, η δική μας ιδεολογία,ο δικός μας Αρχηγός, η δική μας οργάνωση, η Χρυσή Αυγή, σφυρηλατεί τις ψυχές,τις σκέψεις και το είναι μας, με Εθνική υπερηφάνεια,ατομική Αξιοπρέπεια, κοινωνική αυτοθυσία.
Τα πολιτικά πλέον ράκη δεν μπορούν να αντισταθούν στην ορμή της επερχόμενης Χρυσής Αυγής που θα ισοπεδώσει κάθε πολιτικό απολειφάδι που σιτίζετο μέχρι τώρα από τα κρατικά ταμεία και τρεφόταν με τον ιδρώτα,το κόπο και το αίμα του Έλληνα πολίτη.Σύντομα κάθε χοντροκομένος και κακοφτιαγμένος πολιτικάντης θα οδηγηθεί στο πάγκο του ποινικού εδωλίου για τη διασπάθιση του κρατικού χρήματος,τη ληστεία του Έλληνα,τη προδοσία της χώρας μας και τη παράδοσή της στα νύχια των Εβραιοσιωνιστών τραπεζικών τοκογλυφικών κύκλων. Και τότε,τότε,η ποινή που θα επιβάλλει ο λαός στους κάθε λογής πολιτικούς απατεώνες και Εθνικούς προδότες, θα είναι και σκληρή και δίκαιη!

Mάκης Τουμάσης