Social Icons

Ενεργός «προοδευτικός» πολίτης ή «ζόμπι» χρυσαυγίτης;

Αναρωτιούνται στην εφημερίδα Αυγή γιατί το 5% των ψηφοφόρων του σύριζα πάει στην Χρυσή Αυγή και αυτή είναι μόνο η Αρχή συντρόφια.
Διαβάζουμε λοιπόν στη εν λόγω εφημερίδα: «Όταν μάθαμε ότι κατεβαίνει παράταξη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές των ταξιτζήδων, το ρίξαμε στην πλάκα».
Προφανώς μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και το ποσοστό που πήρε η Χρυσή Αυγή το γέλιο πάγωσε στα χείλη σας…
Είναι προφανές ότι ορισμένοι συντάκτες της «Αυγής» έχουν στερέψει από ιδέες, αν είχαν ποτέ, και βλέπουν πολύ «Ράδιο Αρβύλα».
Αυτά τα άνοστα και κρύα αστεία που γράφετε τα είδαμε προ ημερών στην εν λόγω εκπομπή…
Λέει παρακάτω: «Ασπάστηκε ξαφνικά τον ναζισμό ένας στους εφτά ιδιοκτήτες ταξί; Ασπάστηκε τον ναζισμό το 14,5% του ελληνικού λαού; Η Χ.Α. στεγάζει πλέον μεγάλο μέρος των ναζιστών, των φασιστών, των χουνταίων και των άλλων ζόμπι που ενδημούν στην Ελλάδα, όλοι αυτοί μαζί όμως δεν φτάνουν με τίποτα το 14,5%. Αρα, πόθεν έσχε το διψήφιο ο Μιχαλολιάκος;»
Αγαπητοί σύντροφοι, για να μην μακρηγορούμε, θέλω να σας πω ότι το έχετε παρακάνει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν πρωτοτυπείτε κιόλας. Όλο τα ίδια και τα ίδια αναμασάτε, χωρίς αποτέλεσμα. Ο ένας στους εφτά ιδιοκτήτες ταξί και το 14,5 (και όχι μόνο) του ελληνικού λαού ασπάστηκε τον ελληνικό ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. Πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι οι Έλληνες εθνικιστές δεν είναι απολογητές καταστάσεων που συνέβησαν πριν από 30,40, 50 ή 60 χρόνια; Πότε θα καταλάβετε ότι δεν είστε τιμητές των πάντων;
Όσο για το πού βρήκε η Χρυσή Αυγή τα ποσοστά της, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αναρωτηθείτε μεταξύ σας. Συνεχίστε εσείς ακάθεκτοι την πολιτική σας, ξεπουλήστε τα πάντα, κοιμηθείτε και η τύχη σας δουλεύει…
Αναλίσκετε ώρες πετώντας λάσπη σε αναλύσεις για το ποιόν των ανθρώπων που στηρίζουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… και καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι είναι ΖΟΜΠΙ;; Στα τόσα και τόσα μεταπολιτευτικά χρόνια όταν όλος αυτός ο κόσμος ψήφιζε τα δικά σας αποκόμματα τι ήταν;
«Πρόκειται πιθανότατα για ανθρώπους που μέσα στην αναμπουμπούλα ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να σπάσει κεφάλια κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ, ευτυχώς, δεν τα έσπασε, τώρα πάνε στους ειδικούς, που μαζί με τα κεφάλια του κατεστημένου σπάνε και τα κεφάλια των μεταναστών».
Σας προκαλούμε να μας φέρετε έναν μετανάστη που τον έδειρε η Χρυσή Αυγή και δεν τον έδειραν οι όμοιοί του για διάφορα ξεκαθαρίσματα… Όσο για τα κεφάλια του κατεστημένου, που προφανώς είναι τα δικά σας, ε, αυτά ναι, θέλουν σπάσιμο!
Λέει ο θυμόσοφος λαός: «Ο τρόπος που σε αντιμετωπίζει η ζωή είναι ένας ανελέητος καθρέφτης του τρόπου που εσύ αντιμετωπίζεις τη ζωή». Θα το παραφράσουμε λέγοντας ότι ο τρόπος που σας αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι ένας καθρέφτης του τρόπου που εσείς τους αντιμετωπίζετε τόσα χρόνια. Γι΄αυτό δεν είμαστε μόνο σαν το χταπόδι, που όσο το χτυπάς απλώνει, αλλά και σαν τη Λερναία Ύδρα, της κόβεις ένα κεφάλι και βγάζει δύο.
Για να μη σχολιάσουμε και το ανεκδιήγητο που λέτε, ότι η Χ.Α. είναι μόδα λέει, και τη στηρίζουν (εδώ γελάμε) δημοσιογράφοι (!!!) και τραγουδιστές… Σας καίει που οι ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού καλλιτέχνες που αναφέρθηκαν κάπως ευνοϊκά στη Χρυσή Αυγή δεν αποτελούν ανερχόμενους τραγουδιάρηδες, είναι ήδη γνωστοί και καταξιωμένοι στο ευρύ κοινό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Άρα, δεν έχουν την ανάγκη διαφήμισης μέσω του Κινήματός μας.
Την ανάγκη αυτή την έχετε ΕΣΕΙΣ, που όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε υβρίζετε και συκοφαντείτε τους Έλληνες Εθνικιστές, μήπως και ανεβάσετε κανένα νούμερο τηλεθέασης στα δημοσιογραφικά σας φερέφωνα.
Και όπως λέει ξανά ο θυμόσοφος λαός μας: «Αν θες να πας μπροστά, κάνε πίσω και πάρε φόρα». Αυτό να κάνετε, να πάρετε φόρα..
Όλα αυτά τα χρόνια έχετε οικειοποιηθεί τον καλλιτεχνικό χώρο έτσι ώστε πολύς κόσμος να θεωρεί πως είναι “must” οι καλλιτέχνες να είναι αριστεροί και προοδευτικοί.
Πάρτε το απόφαση ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής ΔΕΝ οφείλεται στην οικονομική κρίση και ως εκ τούτου ΔΕΝ είναι παροδική.

Παλεύουμε μόνοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ και έχετε κατά νου κάτι πολύ σημαντικό:

Κάνετε τα πάντα για να μας θάψετε, αλλά καλά κάνετε, γιατί εμείς είμαστε ΣΠΟΡΟΣ!!

Φυτρώνουμε , θεριεύουμε, ερχόμαστε και ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

                                                                                                                   Ζήτω η Νίκη!

                                                                                                   Κορίνα – Τ.Ο. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ