Social Icons

Ομιλία για την μαύρη επέτειο των Σεπτεμβριανών του 1955

Ομιλία για τα Σεπτεμβριανά γεγονότα του 1955 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/9 στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού από τον συναγωνιστή Νίκο Καμπόλη που τόνισε πως η μαύρη επέτειος των Σεπτεμβριανών του ΄55 είναι ιδιαίτερα διδακτική.
Απευθύνεται ιδιαίτερα στα νέα μπουμπούκια της σημερινής εποχής, τους τουρκόφιλους και γενικά όσους έχουν διαγράψει από την μνήμη τους τα δεινά που πέρασε ο Ελληνισμός από τους τούρκους. Απευθύνεται σε όσους έχουν ξεχάσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς και τις πληγές που στάζουν αίμα του Ελληνισμού στην Κύπρο, στην Μικρά Ασία και στην Κωνσταντινούπολη.
Στην συνέχεια μίλησε για τον πραγματικό λόγο που έγινε το πογκρόμ και τον σκοτεινό ρόλο για άλλη μια φορά των Άγγλων. Στάθηκε στις φρικαλεότητες που διέπραξαν άλλη μια φορά οι τούρκοι οπου με πρωτοφανή φανατισμό φωνάζουν συνθήματα: «Σπάστε, γκρεμίστε, είναι γκιαούρης» και «Ανάθεμα στους γκιαούρηδες» και να κινούνται στα ελληνικά μαγαζιά.

Δεκάδες Έλληνες, κυρίως κληρικοί κακοποιήθηκαν χωρίς έλεος και δολοφονήθηκαν. Εκκλησίες πυρπολήθηκαν, σπάνιες εικόνες, αγιογραφίες και σκεύη ανεκτίμητης αξίας καταστράφηκαν και σχολεία με όλα τα περιουσιακά στοιχεία και με σπάνιους πίνακες έγιναν παρανάλωμα του πυρός. Με μανία οι βάρβαροι κατέστρεψαν εργοστάσια, εστιατόρια και ξενοδοχεία Ελλήνων έκαψαν γραφεία και πιεστήρια ελληνικών εφημερίδων. Δεν σεβάστηκαν ούτε τους νεκρούς! Οι πατριαρχικοί τάφοι και τα σκηνώματα μεγάλων ευεργετών του Έθνους στη Ζωοδόχο Πηγή, δέχονται την κανιβαλική συμπεριφορά και την μανία του όχλου.
Τις επόμενες μέρες σχηματίζονται καραβάνια από Έλληνες που εγκαταλείπουν την βασιλεύουσα. Το σχέδιο των βαρβάρων πέτυχε…
Κλείνοντας ο συναγωνιστής τόνισε ότι το παράδειγμα των προσχεδιασμένων γεγονότων κατά των Ελλήνων της Πόλης το 1955 είναι ενδεικτικό της πόσης εμπιστοσύνης μπορεί να τύχει ο τούρκος και ποια είναι τα αληθινά αισθήματα που τρέφουν για τους Έλληνες.
Κάθε ανοχή, κάθε ψήφος στους ανθέλληνες που μας κυβερνούν, είναι και μια μαχαιριά στην καρδιά της Ελλάδας.
Γιατί με την ρεπούσια πολιτική που υιοθετούν ξεχνάνε την Ιστορία του Έθνους μας και Λαός που ξεχνά την Ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει…

Υ.Γ Παρά τον ανελέητο πόλεμο λάσπης που δέχεται το κίνημα τις τελευταίες μέρες θέλουμε να ενημερώσουμε τα διάφορα παπαγαλάκια πως τα γραφεία μας ήταν ασφυκτικά γεμάτα .